leef-woon-geniet

Hoofdweg 38 Loenen

Het geheel is tot in detail afgewerkt en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud. De afwerking van de vertrekken is met grote precisie doorgevoerd en aangepast aan de modernste eisen van woongenot.

De woning heeft een sfeervolle living met moderne openhaard, een royale eetkamer met aangrenzende keuken, luxe werkkamer, 4 slaapkamers met 2 badkamers en een zonnige tuin met ruime veranda en een grote dubbele garage.

Statige vrijstaande woning met karakteristieke sfeer, intern volledig opnieuw verbouwd en ingericht met hoogwaardige afwerking en een luxe wooncomfort.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Loenen

Hoofdweg 38

Vraagprijs € 795.000,- k.k.

De statige vrijstaande woning heeft de karakteristieke sfeer en een rijke historie. In 2000 is het voormalige Bankgebouw, intern volledig opnieuw verbouwd en ingericht tot aangename en eigentijdse woonruimtes met hoogwaardige afwerking en een luxe wooncomfort. Architect Ab van der Vet , o.a. uitvoerend architect bij de totstandkoming van “ Het dorp” in Arnhem, nam het ontwerp voor zijn rekening. Onder zijn bezielende leiding tijdens de verbouw kwam een prachtige woonhuis tot stand. De voorzijde van de woning heeft een robuust aanzicht maar achter de gevels is de royale opzet, verdeeld over 4 etages, pas echt waarneembaar. Het geheel is tot in detail afgewerkt en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud. De afwerking van de vertrekken is met grote precisie doorgevoerd en aangepast aan de modernste eisen van woongenot. De woning heeft een sfeervolle living met moderne openhaard, een royale eetkamer met aangrenzende keuken, luxe werkkamer, 4 slaapkamers met 2 badkamers en een zonnige tuin met ruime veranda en een grote dubbele garage. De woning heeft goede gebruiksmogelijkheden voor kantoor of praktijk aan huis, een heerlijk gezinshuis of het runnen van een B&B is hier uitstekend te combineren met een hoge mate van privacy. De getoonde prijs is een ‘bieden vanaf prijs’ op basis waarvan de verkoper een tegenvoorstel doet.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.