leef-woon-geniet

Hommelbrinkstede 50 Vaassen

Het moderne woonhuis heeft een stijlvol karakter en biedt een luxe en warm wooncomfort, met 177 m2 gebruiksoppervlakte, 31m2 veranda en een inhoud van 695 m3. De begane grond biedt 77 m2 leefruimte in de woonkamer en keuken.

De bouw van de woning is al gestart en de werkzaamheden bevinden zich inmiddels in de afbouwfase. Kosten nog moeite worden gespaard bij de bouw en de afwerking. Alle materialen voor de afbouw zijn besteld en al beschikbaar. De nieuwe eigenaar stapt in een kant-en-klaar proces waardoor de woning al op korte termijn bewoond kan worden.

Unieke kans: Onder architectuur ontworpen moderne vrijstaande woning met een aangebouwde veranda-overkapping en een vrijstaand bijgebouw met kantoor, berging en carport. Gelegen op een op het zuiden gericht perceel van 1.415 m2 aan de rand van Vaassen.

Vraagprijs € 1.150.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Vaassen

Hommelbrinkstede 50

Vraagprijs € 1.150.000,- k.k.

Unieke kans: Onder architectuur ontworpen moderne vrijstaande woning met een aangebouwde veranda-overkapping en een vrijstaand bijgebouw met kantoor, berging en carport. Gelegen op een op het zuiden gericht perceel van 1.415 m2 aan de rand van Vaassen. Het moderne woonhuis heeft een stijlvol karakter en biedt een luxe en warm wooncomfort, met 177 m2 gebruiksoppervlakte, 31m2 veranda en een inhoud van 695 m3. De begane grond biedt 77 m2 leefruimte in de woonkamer en keuken. De indeling is zo vormgegeven dat de diverse woonfuncties geraffineerd gesepareerd zijn en toch met elkaar in verbinding staan. Door het gebruik van hoogwaardige materialen heeft het geheel een zeer aangename woonsfeer. De bouw van de woning is al gestart en de werkzaamheden bevinden zich inmiddels in de afbouwfase. Kosten nog moeite worden gespaard bij de bouw en de afwerking. Alle materialen voor de afbouw zijn besteld en al beschikbaar. De nieuwe eigenaar stapt in een kant-en-klaar proces waardoor de woning al op korte termijn bewoond kan worden.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.