leef-woon-geniet

Essenburg 4 Ugchelen

Een echte eengezinswoning met veel ruimte binnen én buiten. De omgeving is idyllisch: de Essenburg is een rustige straat, met uitsluitend bestemmingsverkeer in een kindvriendelijke woonomgeving nabij winkels, scholen, sportvoorzieningen en de bossen. De op- en afrit van de A1 zijn met de auto binnen enkele minuten aan te rijden en een prima verbinding met het openbaar vervoer.

Het huis biedt mogelijkheden voor een woonkamer met een open keuken als de tussenmuur verwijderd is. Dan is er ook ruimte voor bijvoorbeeld een opstelling met een kookeiland. De rechte wanden op de eerste etage geven alle kamers en de badkamer praktische inrihtingsmogelijkheden. De vierde zolderkamer is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed.

De woning is een kluswoning: de eengezinswoning is voorbereid om naar eigen smaak te worden gemoderniseerd. In de fotopresentatie is een restyle opgenomen van de woonkamer.

Verkocht onder voor behoud

leef-woon-geniet

Ugchelen

Essenburg 4

Vraagprijs € 200.000,- k.k.

Een echte eengezinswoning met veel ruimte binnen én buiten. Zo valt deze woning het beste te typeren. De omgeving is idyllisch: de Essenburg is een rustige straat, met uitsluitend bestemmingsverkeer in een kindvriendelijke woonomgeving nabij winkels, scholen, sportvoorzieningen en de bossen. De op- en afrit van de A1 zijn met de auto binnen enkele minuten aan te rijden. Ook is er een prima verbinding met het openbaar vervoer. De woning is een kluswoning: de eengezinswoning is voorbereid om naar eigen smaak te worden gemoderniseerd. In de fotopresentatie is een restyle opgenomen van de woonkamer. De oude vloerbedekking is verwijderd en de wanden zijn kaal gemaakt. De ruimte in de woning is licht en zonnig door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Het huis biedt mogelijkheden voor een lichte woonkamer met een open keuken als de tussenmuur verwijderd is. Dan biedt de ruimte plaatsing voor bijvoorbeeld een opstelling met een kookeiland. De rechte wanden op de eerste etage geven alle kamers de mogelijkheid om deze praktisch in te richten. De huidige badkamerruimte kan worden ingedeeld met een grote inloopdouche en bad, wastafelmeubel en toilet. Op de verdieping en op zolder zijn er drie slaapkamers, waarin een tweepersoonsbed geplaatst kan worden. De vierde slaapkamer is ruim genoeg voor een kinder- of tienerkamer.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.