leef-woon-geniet

Emdenmeen 60 Harderwijk

Ook de achtertuin is een waar paradijs voor de tuinliefhebber. Meerdere terrassen zijn in de tuin omgeven door mooie begroeide plantenborders en bieden de mogelijkheid om van mooie dagen te genieten. De vijverpartij benadrukt het groene karakter van de tuin.

De bungalow is gebouwd in 1974 op een perceel van 501 m2 en is op de begane grond ingedeeld met een royale en uitgebouwde woonkamer, zonnige woonkeuken, twee grote slaapkamers, een complete badkamer en een aangebouwde garage. De verdieping heeft twee slaapkamers met een pantry en een wastafel. De woning is keurig onderhouden maar intern gedateerd van uitvoering.

Deze geschakelde bungalow met garage biedt royaal en gelijkvloers wooncomfort, aangename buitenruimte en een unieke ligging op steenworp afstand van het Woldewijd en op loopafstand van het centrum van Harderwijk. Ideale woning voor de ervaren levensgenieter.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Harderwijk

Emdenmeen 60

Vraagprijs € 550.000,- k.k.

Deze geschakelde bungalow met garage biedt royaal en gelijkvloers wooncomfort, aangename buitenruimte en een unieke ligging op steenworp afstand van het Woldewijd en op loopafstand van het centrum van Harderwijk. Ideale woning voor de ervaren levensgenieter. De bungalow is gebouwd in 1974 op een perceel van 501 m2 en is op de begane grond ingedeeld met een royale en uitgebouwde woonkamer, zonnige woonkeuken, twee grote slaapkamers, een complete badkamer en een aangebouwde garage. De verdieping heeft twee slaapkamers met een pantry en een wastafel. De woning is keurig onderhouden maar intern gedateerd van uitvoering.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.