leef-woon-geniet

Elspeterweg 30 Vaassen

De living heeft een riante L-vorm met een eetkamer en een sfeervolle zitkamer rondom de open haard. De luxe hoogglans zwarte Bulthaup B3 keukenopstelling heeft Miele inbouwapparatuur en is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond zijn verder een bijkeuken en een kantoorruimte aanwezig. De verdieping heeft vier slaapkamers en twee badkamers. De bevloerde zolder biedt bergruimte.

Architect Paul F. Spijkers heeft met de woning een ontwerp gerealiseerd wat tijdloos is in uitstraling en multifunctioneel in gebruik en bewoning. Het heeft prachtige details die de kenner en liefhebber keer op keer zullen enthousiasmeren.

Deze luxe uitgevoerde villa met garage en naastgelegen carport is gelegen op een adembenemend eigen terrein met een bos, gazon en een grote natuurlijke vijverpartij omzoomd door bomen.

Vraagprijs € 975.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Vaassen

Elspeterweg 30

Vraagprijs € 975.000,- k.k.

Deze luxe uitgevoerde villa met garage en naastgelegen carport is gelegen op een adembenemend eigen terrein met een bos, gazon en een grote natuurlijke vijverpartij omzoomd door bomen.Architect Paul F. Spijkers heeft met de woning een ontwerp gerealiseerd wat tijdloos is in uitstraling en multifunctioneel in gebruik en bewoning. Het heeft prachtige details die de kenner en liefhebber keer op keer zullen enthousiasmeren. Vanuit de dorpskern van Vaassen, loopt de route naar de woning langs kasteel de Cannenburgh. Na 1200 meter, aan de rand van de bebouwde kom, ligt de Elspeterweg 30 aan een eigen doodlopende toegangsweg. Deze weg ontsluit een luxe villawijk met slechts 9 woningen. Al direct op de oprit ervaar je het gevoel van vrijheid, rust en ruimte. De achterzijde van de woning ligt aan het eigen natuurgebied met bos, gazon en een grote vijver.De villa is in 1990 gebouwd met vloerverwarming afgewerkt met bottichino marmer en gecombineerd met kambala parket, door de architect ontworpen en handgemaakte trap, vide, balusters, kozijnen en deurstijlen. Intern recentelijk grootschalig gemoderniseerd en met oog voor detail luxe afgewerkt met maatwerk.De living heeft een riante L-vorm met een eetkamer en een sfeervolle zitkamer rondom de open haard. De luxe hoogglans zwarte Bulthaup B3 keukenopstelling heeft Miele inbouwapparatuur en is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond zijn verder een bijkeuken en een kantoorruimte aanwezig. De verdieping heeft vier slaapkamers en twee badkamers. De bevloerde zolder biedt bergruimte.