leef-woon-geniet

Driehuizerweg 19 Apeldoorn

De tuin ligt in een L-vorm om de woning en is volledig bestraat met sierstraatwerk. Er zijn diverse sfeervolle terrassen aangelegd om heerlijk te kunnen genieten van mooie dagen. Het hoofdterras ligt op het zuidwesten.

Het front van de woning oogt bescheiden omdat de uitbouw aan de achterzijde vanaf de weg niet zichtbaar is. Ingedeeld met een royale L- vormige woonkamer-en-suite, moderne keuken en badkamer. Verdieping met 1 grote slaapkamer en 2 extra (slaap)kamers en een dakterras.

Karakteristiek, uitgebouwde vrijstaande jaren-dertig woning met kamer-en-suite, eigen oprit, garage en fraaie omsloten stadstuin. De eigenaar heeft de woning met liefde voor de bouwstijl en met oog voor detail bewoond en onderhouden.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Driehuizerweg 19

Vraagprijs € 420.000,- k.k.

Karakteristiek, uitgebouwde vrijstaande jaren-dertig woning met kamer-en-suite, eigen oprit, garage en fraaie omsloten stadstuin. De eigenaar heeft de woning met liefde voor de bouwstijl en met oog voor detail bewoond en onderhouden. Het front van de woning oogt bescheiden omdat de uitbouw aan de achterzijde vanaf de weg niet zichtbaar is. De uitbouw is breder dan de maatvoering van de woning waarbij in 2009 de badkamer is vernieuwd en in 2015 een moderne keukenopstelling is geplaatst. Verder biedt de royale woonkamer-en-suite, door de L-vorm, mogelijkheden voor het realiseren van een slaapkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn drie slaapkamers: de grote slaapkamer aan de voorzijde en twee extra (slaap)kamers aan de achterzijde. Het woonhuis is gunstig gesitueerd op een perceel van 224 m2 eigen grond. Aan de linker zijde leidt een oprit van sierstraatwerk naar de overkapping en de garage. De tuin ligt in een L-vorm om de woning en is volledig bestraat met sierstraatwerk. Er zijn diverse sfeervolle terrassen aangelegd om heerlijk te kunnen genieten van mooie dagen. Het hoofdterras ligt op het zuidwesten.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.