leef-woon-geniet

Dorpsstraat 48 Heerde

Ondanks het feit dat er in afgelopen drie jaren modern comfort is toegevoegd, is de sfeer en het karakter fraai behouden. De imposante inhoud van de woning is ook van buitenaf al zichtbaar en automatisch bekruipt je het gevoel om de binnenzijde te willen ervaren.

Statig en stijlvol herenhuis met aangebouwde serre en een parkachtige tuin. Het eerste aanzicht geeft op slag het gevoel van weleer. De geveldetails van de bouwstijl uit 1891 zijn prachtig intact gebleven.

Woorden schieten eigenlijk tekort om dit imposante herenhuis, tuin en het bijzondere karakter te omschrijven. De ware liefhebber zal zich juist herkennen in de details en de mogelijkheden. De getoonde prijs is een 'bieden vanaf prijs' op basis waarvan verkopers een tegenvoorstel doen.

Vraagprijs € 675.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Heerde

Dorpsstraat 48

Vraagprijs € 675.000,- k.k.

Statig en stijlvol herenhuis met aangebouwde serre en een parkachtige tuin. Het eerste aanzicht van dit statige herenhuis geeft op slag het gevoel van weleer. De geveldetails van de bouwstijl uit 1891 zijn prachtig intact gebleven. Woorden schieten eigenlijk tekort om dit imposante herenhuis, tuin en het bijzondere karakter te omschrijven. De ware liefhebber zal zich juist herkennen in de details en de mogelijkheden.