leef-woon-geniet

Dorpsstraat 7 Vaassen

Het perceel van 508 m² is omzoomd door met groen begroeide schuttingen en heeft een afsluitbare poort aan de achterzijde. De diepe en brede voortuin geeft vrijheid en uitzicht. De tuin met veranda en man-cave biedt de hele dag aangename relaxplekken in de zon of in de schaduw.

De voorzijde van de woning oogt bescheiden maar is aan de achterzijde fors uitgebouwd en vergroot, Intern zijn de royale leefruimtes pas echt waarneembaar. Het geheel is in 2008 volledig opnieuw ingericht en verbouwd tot aangename woonruimtes met hoogwaardige afwerking en een luxe wooncomfort.

Vrijstaande woning met een L-vormige garage met zolderberging, sfeervolle living, royale eetkamer met SieMatic woonkeuken, 4 slaapkamers, inloopgarderobe, balkon, moderne badkamer en een zonnige tuin met veranda

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Vaassen

Dorpsstraat 7

Vraagprijs € 725.000,- k.k.

De voorzijde van de woning oogt bescheiden maar is aan de achterzijde fors uitgebouwd en vergroot, Intern zijn de royale leefruimtes pas echt waarneembaar. Het geheel is in 2008 volledig opnieuw ingericht en verbouwd tot aangename woonruimtes met hoogwaardige afwerking en een luxe wooncomfort. Het woonhuis en de tuin zijn in een uitstekende staat van onderhoud. De afwerking van de vertrekken is met grote precisie doorgevoerd en aangepast aan de modernste eisen van woongenot. De woning heeft een sfeervolle living met een houtkachel, een royale eetkamer met aangrenzende SieMatic woonkeuken, 4 slaapkamers, inloopgarderobe, balkon, moderne badkamer en een zonnige tuin met veranda en bbq man-cave en een L-vormige garage met zolderberging.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.