leef-woon-geniet

Deventerstraat 392 Apeldoorn

Rondom de woning is een onderhoudsvriendelijke tuin aangelegd met gazon, plantenborders en meerdere terrassen. Het perceel is in totaal 1.230 m2 en wordt geheel omsloten door hekwerk. Door de ligging is er de gehele dag te genieten van plekken in de zon of in de schaduw

De L- vormige Douglas houten veranda van 44 m2 is de absolute eye catcher. Een heerlijke plek om in ieder seizoen te genieten omdat de veranda ook met kunststof wanden afgesloten kan worden.

Unieke combinatie: Royaal vrijstaand woonhuis met aangebouwde 2e woning, om dubbel te bewonen óf voor een B&B. Beide woningen hebben een grote veranda, een eigen tuin en een oprit voor twee auto’s. Op het terrein staat een grote garage en een carport voor een caravan.

Vraagprijs € 775.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Deventerstraat 392

Vraagprijs € 775.000,- k.k.

Unieke combinatie: Royaal vrijstaand woonhuis met aangebouwde 2e woning, om dubbel te bewonen óf voor een B&B. Het woonhuis is nieuw gebouwd in 2000 waarbij alleen het voorste deel van de authentieke jaren 30 woning is behouden. Dit deel was in 1998 al geheel verbouwd tot een zelfstandige woning met eigen entree. Beide woningen hebben een grote veranda, een eigen tuin en een oprit voor twee auto’s. Het hoofdhuis heeft de toegang met de auto naar de parkeerplaats en de garage via de Vosweide. De achterdeur grenst direct aan de L-vormige veranda die het gehele jaar een extra tuinkamer is. Intern is de woning ingedeeld met een bijkeuken, luxe woonkeuken (2019), woonkamer, hal en badkamer. Op de verdieping zijn vijf slaapkamers waarvan 1 ook bij de 2e woning betrokken kan worden. De zolderberging is volledig bevloerd. Het voorste huis staat aan de Deventerstraat en is ingedeeld met een woonkamer met open keuken, doucheruimte en toilet. Op de etage een zesde slaapkamer.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.