leef-woon-geniet

Deventerstraat 386-390 Apeldoorn

De bedrijfshal is in 1999 in spouw gebouwd en voorzien van een geïsoleerd dak, kozijnen met isolerend beglazing, een vloeistofdichte vloer van 16 cm gewapend beton en verwarming met heaters en radiatoren.

Op de begane grond heeft de woning een moderne woonkeuken en een gezellige Z- vormige woonkamer. De verdieping is ingericht met een ruime badkamer en drie (slaap)kamers. De oprit is volledig bestraat en er zijn drie autoparkeerplaatsen aangelegd, de op afstand bedienbare poort ontsluit het terrein.

Unieke combinatie van wonen en werken op goede zicht locatie: Markant en perfect onderhouden vrijstaand woonhuis met groot bijgebouw van 550 m2. Het geheel biedt mogelijkheden voor een zakelijk gebruik als kantoor, showroom met ontvangstruimte en/of werkplaats en atelier.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Deventerstraat 386-390

Vraagprijs € 1.200.000,- k.k.

Unieke combinatie van wonen en werken op goede zicht locatie: Markant en perfect onderhouden vrijstaand woonhuis met groot bijgebouw van 550 m2. Het geheel biedt mogelijkheden voor een zakelijk gebruik als kantoor, showroom met ontvangstruimte en/of werkplaats en atelier. Op de begane grond heeft de woning een moderne woonkeuken en een gezellige Z- vormige woonkamer. De verdieping is ingericht met een ruime badkamer en drie (slaap)kamers. De oprit is volledig bestraat en in het naastgelegen grind zijn drie autoparkeerplaatsen aangelegd. De op afstand bedienbare poort ontsluit het privé terrein. Rondom de woning is een onderhoudsvriendelijke tuin aangelegd met grind- en plantenborders en twee fonteinen. Het perceel is in totaal 2.355 m2 en wordt geheel omsloten door hekwerk. De groenbeplanting langs het hekwerk geeft privacy aan de woning. De bedrijfshal is in 1999 in spouw gebouwd en voorzien van een geïsoleerd dak, kozijnen met isolerend beglazing, een vloeistofdichte vloer van 16 cm gewapend beton en verwarming met heaters en radiatoren. Het gebouw in 2002 voor 2/3 deel ingericht als een kantoor dat toegankelijk is met automatische schuifdeuren aan de voorzijde en een loopdeur aan de achterzijde. De kantoren worden verwarmd met radiatoren, er is airconditioning aanwezig en aan de buitenzijde zonneschermen.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.