leef-woon-geniet

De Wielerbaan 21 Apeldoorn

Riante en luxe uitgevoerde vrijstaande woning met drie etages en een inhoud van maar liefst 1.300 m3, de masterbedroom en badkamer met sauna liggen op de begane grond. De living van bijna 100 m2 is ondanks de afmeting intiem en sfeervol. De verhoogd gelegen woonkeuken meet 30 m2.

Wonen en slapen op de begane grond, de etage heeft 2 grote kamers een dakterras en een 2e badkamer. Bovendien kan in de onderbouw de camper of een caravan met een auto in de garage en 2 auto's in de caport.

De unieke architectuur van de woning wordt aan de buitenzijde niet volledig getoond maar eenmaal binnen is de leefruimte echt adembenemend. Fraaie gezinswoning met veel privacy en ruimte maar ook ideaal voor de ervaren levensgenieter met ruimte voor de (klein)kinderen en een camper

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

De Wielerbaan 21

Vraagprijs € 750.000,- k.k.

Op een verscholen locatie, gelegen tussen de Asselsestraat en de Zanderijweg, ligt deze riante vrijstaande woning met drie etages en een inhoud van maar liefst 1.300 m3. De unieke architectuur van de woning wordt aan de buitenzijde als royaal ervaren maar eenmaal binnen is de leefruimte adembenemend. In een U-vorm rondom de fraai aangelegde zonnige tuin met terrassen en een grote vijver liggen de woonvertrekken en de privé vleugel van de begane grond. De living van bijna 100 m2 is ondanks de afmeting intiem en sfeervol. De verhoogd gelegen woonkeuken meet 30 m2.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.