leef-woon-geniet

De Boomgaard 63 Zutphen

De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is volledig bestraat. De tuin biedt heerlijke plekken om te zitten of te barbecueën in de zon, of in de schaduw van het grote elektrisch bedienbare zonnescherm. De tuin is volledig omrasterd met gemetselde halfhoge muren en begroeide schuttingen

De hoekwoning is ingedeeld met een royale L-vormige woonkamer met een open keuken, een riante ouderslaapkamer (voormalig 2 kamers) en een badkamer op de 1e etage en twee slaapkamers met dakkapel op de 2e etage.

Modern gebouwde hoekwoning met garage en een zonnige tuin op het zuidwesten.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Zutphen

De Boomgaard 63

Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Modern gebouwde hoekwoning met garage en een zonnige tuin op het zuidwesten. De hoekwoning is ingedeeld met een royale L-vormige woonkamer met een open keuken, een riante ouderslaapkamer (voormalig 2 kamers) en een badkamer op de 1e etage en twee slaapkamers met dakkapel op de 2e etage. Gebouwd in 1999 op een perceel van 168 m2. De woning heeft wandverwarming met spachtelpütz wandafwerking en laminaatvloeren in de gehele woning. De hal, toilet en badkamer beschikken over vloerverwarming. De woning is aan de achterzijde voorzien van een elektrische zonnescherm en rolluiken. Het geheel is keuring onderhouden.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.