leef-woon-geniet

Celebesstraat 31 Enschede

Ingedeeld met een inpandige garage, berging, moderne woonkeuken, grote living, een luxe en-suite badkamer, 4 slaapkamers, inloopgarderobe en een groot dakterras op het zuiden.

Het aanblik van deze moderne stadsvilla doet niet vermoeden dat er een enorme leefruimte van 658 m3 achter schuilt. De verrassende vormgeving met vier woonlagen is deels in splitlevel uitgevoerd.

Modern wonen aan de rand van de binnenstad in een royale hoekwoning met een eigen garage, dakterras van 42 m2 en een achtertuin die grenst aan een privé park.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Enschede

Celebesstraat 31

Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Modern wonen aan de rand van de binnenstad in een royale hoekwoning met een eigen garage, dakterras van 42 m2 en een achtertuin die grenst aan een privé park. Dat kan aan de Celebesstraat 31! Het aanblik van deze moderne stadsvilla doet niet vermoeden dat er een enorme leefruimte van 658 m3 achter schuilt. De verrassende vormgeving met vier woonlagen is deels in splitlevel uitgevoerd. Ingedeeld met een inpandige garage, berging, moderne woonkeuken, grote living, een luxe en-suite badkamer, 4 slaapkamers, inloopgarderobe en een groot dakterras op het zuiden.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.