leef-woon-geniet

Johannes Bosboomstraat (naast 35) Apeldoorn

Er is geen bouwplan aanwezig. Koper is dus, binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan, geheel vrij om eigen keuzes te maken voor de uitvoeringen van de woning en de bouwonderneming en/of architect.

Het bouwvlak op het totale perceel is 17,5 meter breed en 9 meter diep. Dit is bestemd voor de hoofdbebouwing, zijnde de woning. Volgens het bestemmingsplan mag de goot- en bouwhoogte maximaal 6 en 10 meter bedragen. De hoofdbebouwing moet minimaal 2,5 meter uit de erfgrens staan. Verder is er op het perceel een bijgebouw van 50 m2 toegestaan dat desgewenst ook op de erfafscheiding geplaatst mag worden.

Nu nog verscholen achter een grote coniferenhaag vormt een huidig gazon omzoomt door grote struiken en hagen een bouwterrein van circa 365 m2. Bestemd voor de bouw van één vrijstaande woning.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Johannes Bosboomstraat (naast 35)

Vraagprijs € 190.000,- k.k.

Nu nog verscholen achter een grote coniferenhaag vormt een huidig gazon omzoomt door grote struiken en hagen een bouwterrein van circa 365 m2. Bestemd voor de bouw van één vrijstaande woning. Het bestemmingsplan wonen is vastgelegd en dat betekent dat er na toewijzing direct een bouwaanvraag kan worden ingediend.Het bouwvlak op het totale perceel is 17,5 meter breed en 9 meter diep. Dit is bestemd voor de hoofdbebouwing, zijnde de woning. Volgens het bestemmingsplan mag de goot- en bouwhoogte maximaal 6 en 10 meter bedragen. De hoofdbebouwing moet minimaal 2,5 meter uit de erfgrens staan. Verder is er op het perceel een bijgebouw van 50 m2 toegestaan dat desgewenst ook op de erfafscheiding geplaatst mag worden.Er is geen bouwplan aanwezig. Koper is dus, binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan, geheel vrij om eigen keuzes te maken voor de uitvoeringen van de woning en de bouwonderneming en/of architect.De grond is bestemd als bouwgrond echter er zijn recentelijk nog geen grondboringen uitgevoerd. Verkoper doet deze aanbieding met als uitgangspunt dat uit de boringen blijkt dat de interventiewaardes van de grond geschikt zijn voor een gebruik van de grond voor woondoeleinden.