leef-woon-geniet

Johannes Bosboomstraat bouwgrond voor 2-onder-1-kap Apeldoorn

Het bouwvlak op het totale perceel is 8,75 meter breed en 9 meter diep. Dit is bestemd voor de hoofdbebouwing, zijnde de woning. Volgens het bestemmingsplan mag de goot- en bouwhoogte maximaal 6 en 10 meter bedragen. De hoofdbebouwing moet minimaal 2,5 meter uit de erfgrens staan. Verder is er op het perceel een bijgebouw van 50 m2 toegestaan dat desgewenst ook op de erfafscheiding geplaatst mag worden.

Het bestemmingsplan wonen is vastgelegd en dat betekent dat er na toewijzing direct een bouwaanvraag kan worden ingediend. Er is geen bouwplan aanwezig. Koper is dus, binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan, geheel vrij om eigen keuzes te maken voor de uitvoeringen van de woning en de bouwonderneming en/of architect.

Nu nog verscholen achter een grote coniferenhaag vormt een huidig gazon omzoomt door grote struiken en hagen een bouwterrein van circa 180 m2. Bestemd voor de bouw van een 2-onder-1-kap woningen.

Vraagprijs € 95.000,- k.k.

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Johannes Bosboomstraat bouwgrond voor 2-onder-1-kap

Vraagprijs € 95.000,- k.k.

Nu nog verscholen achter een grote coniferenhaag vormt een huidig gazon omzoomt door grote struiken en hagen een bouwterrein van circa 365 m2. Bestemd voor de bouw van twee 2-onder-1-kap woningen. Het bestemmingsplan wonen is vastgelegd en dat betekent dat er na toewijzing direct een bouwaanvraag kan worden ingediend.Het bouwvlak op het totale perceel is 8,75 meter breed en 9 meter diep. Dit is bestemd voor de hoofdbebouwing, zijnde de woning. Volgens het bestemmingsplan mag de goot- en bouwhoogte maximaal 6 en 10 meter bedragen. De hoofdbebouwing moet minimaal 2,5 meter uit de erfgrens staan. Verder is er op het perceel een bijgebouw van 50 m2 toegestaan dat desgewenst ook op de erfafscheiding geplaatst mag worden.Volgens het bestemmingsplan mag de goot- en bouwhoogte maximaal 6 en 10 meter bedragen. De hoofdbebouwing moet minimaal 2,5 meter uit de erfgrens staan. Verder is er op het perceel een bijgebouw van 50 m2 toegestaan dat desgewenst ook op de erfafscheiding geplaatst mag worden.Er is geen bouwplan aanwezig. Koper is dus, binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan, geheel vrij om eigen keuzes te maken voor de uitvoeringen van de woning en de bouwonderneming en/of architect.