leef-woon-geniet

Beekpark 33B Apeldoorn

Het appartement is gelegen op de 2e woonlaag van het architectonische appartementencomplex ‘Roggestede’. Dit in 2003 gebouwde complex heeft een besloten karakter en een centrale maar toch ook rustige ligging.

Het appartement heeft een prachtige gietvloer, strak gestucte wanden en plafonds, hoge plinten, nieuwe deuren en deurbeslag, een gescheiden eetkamer en woonkamer, witte keukenopstelling, nieuwe badkamer en toiletruimte, twee (slaap)kamers en een inloopkast.

Absolute WOW factor: In 2019 strak modern en luxe afgewerkt vierkamer appartement met een balkon, berging en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder van het complex.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Beekpark 33B

Vraagprijs € 263.500,- k.k.

Absolute WOW factor: In 2019 strak modern en luxe afgewerkt vierkamer appartement met een balkon, berging en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder van het complex. Het appartement heeft een prachtige gietvloer, strak gestucte wanden en plafonds, hoge plinten, nieuwe deuren en deurbeslag, een gescheiden eetkamer en woonkamer, witte keukenopstelling, nieuwe badkamer en toiletruimte, twee (slaap)kamers en een inloopkast. Het geheel heeft in alle vertrekken mogelijkheden om Hue verlichting toe te passen en is energiezuinig en gasloos gebouwd. Het appartement is gelegen op de 2e woonlaag van het architectonische appartementencomplex ‘Roggestede’. Dit in 2003 gebouwde complex heeft een besloten karakter en een centrale maar toch ook rustige ligging.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.