leef-woon-geniet

Arnhemseweg 358-360 Apeldoorn

Het grote bijgebouw is volledig in spouw gebouwd en wordt verwarmd met heaters. De begane grond meet 180 m2 en heeft een betonvloer. De verdieping is verder geheel ingericht als ontspanningsruimte met een luxe bar. Aan twee zijden zijn knieschotten geplaatst met vierdeurs wijn-klimaatkasten

De architectuur van de in 1995 gebouwde villa is imposant. Het dak is in 2020 met riet gedekt. Intern is de villa eveneens modern afgewerkt. De begane grond is ingedeeld met een riante slaapkamer en badkamer, living met open keuken, bijkeuken en een werk/slaapkamer. Op de verdieping twee grote slaapkamers, inloopkasten en een tweede badkamer.

Absolute eyecatcher: Deze rietgedekte villa (733 m3) biedt modern en luxe wooncomfort en heeft een volledig geïsoleerd en verwarmd bijgebouw (1.136 m3). Een ideale combinatie voor wonen en werken, opslag en verzameling.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Arnhemseweg 358-360

Vraagprijs € 1.200.000,- k.k.

Absolute eyecatcher: Deze rietgedekte villa (733 m3) biedt modern en luxe wooncomfort en heeft een volledig geïsoleerd en verwarmd bijgebouw (1.136 m3). Een ideale combinatie voor wonen en werken, opslag en verzameling. Zodra de dubbele toegangspoort opent is de charme van de woning direct waarneembaar. De architectuur van de in 1995 gebouwde villa is imposant, mede door de toepassing van overstekken, zuilen en twee grote halfronde serres. Het dak is in 2020 volledig met riet gedekt. Het riet vormt zich fraai rondom de grote dakkapellen. De mooie honigkleur van het riet in combinatie met de eveneens in 2020 wit gekeimde buitengevels geven het geheel een frisse aanblik. Intern is de villa eveneens modern afgewerkt. De begane grond is levensloopbestendig ingedeeld met riante slaapkamer en badkamer, living met open keuken, bijkeuken en een werk/slaapkamer. Op de verdieping zijn nog twee grote slaapkamers aanwezig alsmede twee inloopkasten en een tweede badkamer. Het perceel van 1.885 m2 is omsloten door hekwerk en een hoge haag. Aan de voorzijde wordt de privacy gegarandeerd door hoge plantenborders waarachter een gazon ligt met straatwerk en antracietkleurige staptegels. Het grote bijgebouw is volledig in spouw gebouwd en wordt verwarmd met heaters. De toegang kan worden verkregen via twee op afstand bedienbare segmentdeuren en via de loopdeuren aan zij- en achtergevel. De begane grond meet 180 m2 en heeft een betonvloer afgewerkt met tapijt. De vrije hoogte onder de balken van de verdiepingsvloer is 3,22 meter. Ter plaatse van de constructiebalken is de doorrijhoogte circa 30 cm lager. De luie trap leidt naar de volledig afgewerkte verdieping onder de hoge nok van de geïsoleerde dakconstructie. Er is een bergruimte gesitueerd achter de trapopgang. De verdieping is verder geheel ingericht als ontspanningsruimte met een luxe bar. Aan twee zijden zijn knieschotten geplaatst met vierdeurs wijn-klimaatkasten en lambrisering. De ruimte is zowel stoer als gezellig en is uitermate geschikt voor feestjes, vergaderingen of als heerlijk ‘chill’ plek.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.