leef-woon-geniet

Anna Paulownalaan 4 Apeldoorn

Dit sfeervol woonhuis biedt veel leefruimte en een hoge mate van privacy. De woning heeft een goed onderhouden buitenzijde maar behoeft intern enige modernisering om de allure weer in volle glorie te tonen.

Wonen in de stijlvolle wijk 'de Parken' op één van de mooiste locaties. Het royale perceel is 880 m2 en de tuin biedt door de ligging de gehele dag aangename plekken in de zon en in de schaduw.

Stijlvolle en karateristieke vrijstaande Parken-villa met forse leefruimtes, ruime oprit naar een stenen garage en een grote zonnige tuin. Vanuit de woning is er een fraai uitzicht op het Verzetstrijderspark. Collegiale verkoop met Woon.nl

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Anna Paulownalaan 4

Vraagprijs € 800.000,- k.k.

Biedingen vanaf EURO: 800.000,- worden door verkoper serieus in overweging genomen. Wonen in de mooiste wijk van Apeldoorn op een royale kavel van 880m2, gelegen aan een rustige weg met uitzicht over het Verzetstrijderspark..? Dat kan binnenkort. Deze Parkse villa van formaat is gebouwd in 1926, in spouw, en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 228m2. Gelegen in boomrijk gebied waardoor de tuin een oase aan rust en privacy te bieden heeft. De woning is zeer degelijk gebouwd en goed onderhouden maar behoeft op modernisering- vlak wel enige aandacht. De woning heeft een lange oprit en een stenen garage van ca 28m2.