leef-woon-geniet

2e Beukenlaan 40 Apeldoorn

De woning is in 1975 gebouwd maar is enige tijd geleden gemoderniseerd. Het perceel is volledig omrasterd met groenbeplanting. Aan de linkerzijde zijn aan de voorzijde parkeerplaatsen voor meerdere auto’s. Met een betegeld pad is het bijgebouw met de fiets of motor goed bereikbaar.

De lommerrijke 2e Beukenlaan is een van de mooiste lanen van de wijk Berg en Bos, waar langs de groenstrook prachtige woonhuizen gesitueerd zijn. Op de rechterhoek van deze laan en de Soerenseweg, onderdeel van de zogenaamde 'Gouden Driehoek'van Berg en Bos , staat dit moderne vrijstaande woonhuis.

Deels verscholen achter groene hagen en hoge struiken oogt de voorzijde van de woning bescheiden, maar achter de gevels is de royale opzet pas echt waarneembaar. Met maar liefst 199 m2 woonruimte en een inhoud van 716 m3.

Verkocht onder voor behoud

leef-woon-geniet

Apeldoorn

2e Beukenlaan 40

Vraagprijs € 1.000.000,- k.k.

De lommerrijke 2e Beukenlaan is een van de mooiste lanen van de wijk Berg en Bos, waar langs de groenstrook prachtige woonhuizen gesitueerd zijn. Op de rechterhoek van deze laan en de Soerenseweg, onderdeel van de zogenaamde 'Gouden Driehoek'van Berg en Bos, staat dit moderne vrijstaande woonhuis met loggia, houten bijgebouw, overkapping en een recent aangelegde zonnige tuin van 975 m2 met jacuzzi. Deels verscholen achter groene hagen en hoge struiken oogt de voorzijde van de woning bescheiden, maar achter de gevels is de royale opzet pas echt waarneembaar. Met maar liefst 199 m2 woonruimte en een inhoud van 716 m3. Ingedeeld met een sfeervolle living, dichte keuken met een achter entree en kelder.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.