leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-30 Beekbergen

Het perceel is 825 m2 groot en heeft een onderhoudsvriendelijke bostuin voorzien van bomen, planten- en bosborders. Via de met klinkers bestraat slingerpad zijn de entree, het hoofdterras en het tuinhuis bereikbaar.

Intern ingericht met een royale en sfeervolle woonkamer, tweedelige keukenopstelling met inbouwapparatuur, een badkamer, twee slaapkamers waarvan 1 met een stapelbed en een separaat toilet.

Beschut en vrij gelegen royale recreatiebungalow met een sfeervolle erker, erkerraam en een houten tuinhuis.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-30

Vraagprijs € 90.000,- k.k.

Beschut en vrij gelegen royale recreatiebungalow met een sfeervolle erker, erkerraam en een houten tuinhuis. De bungalow, gebouwd in 1999 heeft een canexel buitenzijde met houtstructuur in lichte tint en hardhouten kozijnen. Recentelijk zijn de dakgootbanen vernieuwd. Intern ingericht met een royale en sfeervolle woonkamer, tweedelige keukenopstelling met inbouwapparatuur, een badkamer, twee slaapkamers waarvan 1 met een stapelbed en een separaat toilet. Voor kinderen ook blijft de trampoline en de rode skelter achter. Door de gunstige op het bungalowpark is er voor de eigenaar de mogelijkheid om vlakbij de bungalow te parkeren op een kleinschalige parkeerplaats die toegewezen is aan enkele woningen. Het perceel is 825 m2 groot en heeft een onderhoudsvriendelijke bostuin voorzien van bomen, planten- en bosborders.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.