leef-woon-geniet

Henri Dunantlaan 49 Apeldoorn

De badkamer en toilet zijn in lichte tinten afgewerkt. Het appartement heeft vlak gestucte plafonds en wanden met glasvezel behang. De fraaie Jatoba houten parketvloer geeft de woonkamer en de hal een warme uitstraling in combinatie met de in hoogglans gebroken wit geschilderde kozijnen en klassieke paneeldeuren.

Het appartement is licht en zonnig doordat de woonkamer gericht is op het westen en de woonkeuken op het oosten. De twee grote slaapkamers zijn geschikt voor een tweepersoonsbed en hebben een grote kastenwand. Het derde vertrek is ingericht als kantoor maar leent zich ook voor een inloopgarderobe.

Intern verbouwd en keurig onderhouden vierkamer appartement met balkons gelegen op de 10e etage van het complex. De indeling is gericht op comfortabel wonen met een aangename sfeer en naast royale leefruimte is er veel bergruimte.

Verkocht onder voor behoud

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Henri Dunantlaan 49

Vraagprijs € 245.000,- k.k.

Intern verbouwd en keurig onderhouden vierkamer appartement met balkons gelegen op de 10e etage van het complex. De indeling is gericht op comfortabel wonen met een aangename sfeer en naast royale leefruimte is er veel bergruimte. Het appartement is licht en zonnig doordat de ramen van de woonkamer gericht zijn op het westen en die van de woonkeuken op het oosten. De twee grote slaapkamers zijn geschikt voor een tweepersoonsbed en hebben een grote kastenwand. Het derde vertrek is ingericht als kantoor maar leent zich ook goed voor een inloopgarderobe. De badkamer en toilet zijn in lichte tinten afgewerkt. Het appartement heeft vlak gestucte plafonds en wanden met glasvezel behang. De fraaie Jatoba houten parketvloer geeft de woonkamer en de hal een warme uitstraling in combinatie met de in hoogglans gebroken wit geschilderde kozijnen en klassieke paneeldeuren.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.