leef-woon-geniet

Molenwiek 51 Apeldoorn

De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft terrassen, plantenborders en een deel gazon. Rondom afgewerkt met deels kunststof en deels met groen begroeide schuttingen. De tuin wordt ’s avonds sfeervol verlicht door led spots die volledig op de stroomvoorziening van de 8 zonnepanelen .

De zonnige woonkamer is aan de achterzijde in 2019 uitgebouwd met een serre. De open keuken met een driedelige opstelling met eiland is een lust voor de hobby kok. Op de verdieping zijn drie royale slaapkamers, een luxe badkamer en een betegelde berging met aansluiting voor wasmachine.

Moderne en recent uitgebouwde twee-onder-één-kap woning met een zonnige tuin met sfeervolle veranda, geïsoleerde berging met een warmtepomp voor verwarming en koeling, houten fietsenberging en twee autoparkeerplaatsen.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

Molenwiek 51

Vraagprijs € 389.000,- k.k.

Moderne en recent uitgebouwde twee-onder-één-kap woning met een zonnige tuin met sfeervolle veranda, geïsoleerde berging met een warmtepomp voor verwarming en koeling, houten fietsenberging en twee autoparkeerplaatsen. De zonnige woonkamer is aan de achterzijde in 2019 uitgebouwd met een serre. De open keuken met een driedelige opstelling met eiland is een lust voor de hobby kok. Op de verdieping zijn drie royale slaapkamers, een luxe badkamer en een betegelde berging met aansluiting voor wasmachine. De woning is tot in de perfectie afgewerkt en combineert sfeer en luxe met een comfortabel comfort in alle vertrekken van de woning. De volledige begane grond heeft vloerverwarming. Op het dak liggen 12 zonnepanelen die ervoor zorgen dat de totale energiekosten slechts € 55,- per maand bedragen bij een constante bewoning door 2 personen. In 2017 is de tuin rondom de woning aangelegd en is de luxe veranda gebouwd. Hieronder is het gezellig en aangenaam vertoeven in alle seizoenen van het jaar. De veranda ligt naast de geïsoleerde berging met een warmtepomp die de ruimte zowel kan verwarmen als koelen. De berging is daarom een heerlijke ruimte voor hobby- of klusprojecten. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft terrassen, plantenborders en een deel gazon. Rondom afgewerkt met deels kunststof en deels met groen begroeide schuttingen. Op eigen terrein is er aan de zijkant een eigen autoparkeerplaats aanwezig. Bij de woning hoort een tweede parkeerplaats op het af te sluiten terrein van het woonerf.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.