leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-72 Beekbergen

De bungalow staat gunstig gesitueerd op een hoekperceel van 616 m2 en heeft een bostuin met grote bomen en struiken. De grond wordt uitgegeven in erfpacht met een looptijd tot 2107, waarvoor jaarlijks een canon verschuldigd is van € 3.045,51.

De woning is gebouwd met gevels in wit canexel met houtstructuur, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en ventilatiestroken, zinken dakgoten en afvoeren. Aan de binnenzijde comfortabel uitgevoerd met een royale en sfeervolle woonkamer, complete keuken met inbouwapparatuur, twee slaapkamers en een badkamer. De bungalow heeft laminaatvloeren in gerookt eiken tint en wanden met wit geschilderd glasvezelbehang

Op een prachtig bosrijk en kleinschalig park staat deze in 2007 gebouwde recreatiebungalow met een groot zonneterras, bostuin en een houten tuinhuis.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-72

Vraagprijs € 67.500,- k.k.

Op een prachtig bosrijk en kleinschalig park staat deze in 2007 gebouwde recreatiebungalow met een groot zonneterras, bostuin en een houten tuinhuis. De woning is gebouwd met gevels in wit canexel met houtstructuur, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en ventilatiestroken, zinken dakgoten en afvoeren. Aan de binnenzijde comfortabel uitgevoerd met een royale en sfeervolle woonkamer, complete keuken met inbouwapparatuur, twee slaapkamers en een badkamer. De bungalow heeft laminaatvloeren in gerookt eiken tint en wanden met wit geschilderd glasvezelbehang. De bungalow staat gunstig gesitueerd op een hoekperceel van 616 m2 en heeft een bostuin met grote bomen en struiken. De grond wordt uitgegeven in erfpacht met een looptijd tot 2107, waarvoor jaarlijks een canon verschuldigd is van € 3.045,51.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.