leef-woon-geniet

De Pergola 14 Apeldoorn

De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is volledig bestraat. Achterin de tuin staat een houten berging die ruimte biedt voor onder meer fietsen en tuingereedschap. De tuin is volledig omrasterd met deels begroeide schuttingen en omzoomd met plantenborders. De achter- en voorzijde hebben een afsluitbare poort. Naast de woning zijn er drie parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein.

Gebouwd in 2004 op een perceel van 287 m2 en volledig voorzien van spachtelpütz wanden en laminaat vloeren. Alle ramen en openslaande deuren zijn voorzien van horren. Het geheel is keuring onderhouden en zowel binnen en buiten goed geschilderd. In 2017 is, over de volledige breedte van de woning, aan de achterzijde een aluminium overkapping geplaatst met op afstand bedienbare verlichting en een buitenkraan.

Moderne hoekwoning met royale leefruimte een brede tuin met een groot overdekt terras, houten berging, drie autoparkeerplaatsen op eigen terrein en bovendien rustig gelegen aan de rand van de wijk Osseveld

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Apeldoorn

De Pergola 14

Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Deze moderne hoekwoning heeft een royale woonkamer met uitbouw, complete keukenopstelling en op de verdieping een luxe gemoderniseerde badkamer met 3 slaapkamers en een royale zolderetage met mogelijkheden voor een 4e kamer. De brede tuin heeft een groot overdekt terras, houten berging, drie autoparkeerplaatsen op eigen terrein en is bovendien rustig gelegen aan de rand van de woonwijk. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is volledig bestraat. Achterin de tuin staat een houten berging die ruimte biedt voor onder meer fietsen en tuingereedschap. De tuin is volledig omrasterd met deels begroeide schuttingen en omzoomd met plantenborders. De achter- en voorzijde hebben een afsluitbare poort. Naast de woning zijn er drie parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein. De voortuin is modern uitgevoerd met grindborder. De licht blauwe tint van de voorgevel benadrukt het zonnige en mediterrane karakter. De royale raampartijen van de woning zorgen voor een mooie lichtinval. Recentelijk is er in de straat een glasvezelkabel aangelegd.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.