leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-93 Beekbergen

In deze bungalow treft u een sfeervolle living, een complete keuken (U-opstelling) voorzien van inbouwapparatuur, badkamer, twee slaapkamers en een separaat toilet. De bungalow wordt opgeleverd inclusief stoffering. De woning beschikt over een centraal afzuigsysteem en via de vlizotrap is de bevloerde vliering bereikbaar.

Deze recreatiebungalow met veranda (bouwjaar 1999) op een ruim perceel (689 m2) met een houten berging ligt mooi verscholen tussen de bomen. De bungalow is aan de buitenzijde voorzien van canexel met houtstructuur, houten kozijnen en een rood/bruin pannendak met red cedar overstekken en boeiboorden. Alle ramen zijn voorzien van isolerende beglazing en beveiligd met sloten en de meeste ramen zijn voorzien van screens.

Unieke kans: De getoonde prijs is een 'bieden vanaf' prijs, op basis waarvan verkoper een tegenvoorstel zal doen.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-93

Vraagprijs € 75.000,- k.k.

Unieke kans: De getoonde prijs is een 'bieden vanaf' prijs, op basis waarvan verkoper een tegenvoorstel zal doen. Deze recreatiebungalow met veranda (bouwjaar 1999) van hoogwaardige kwaliteit op een ruim perceel (689 m2) met een houten berging ligt mooi verscholen tussen de bomen. De bungalow is aan de buitenzijde voorzien van canexel met houtstructuur, houten kozijnen en een rood/bruin pannendak met red cedar overstekken en boeiboorden. Alle ramen zijn voorzien van isolerende beglazing en beveiligd met sloten en de meeste ramen zijn voorzien van screens. In deze bungalow treft u een sfeervolle living, een complete keuken (U-opstelling) voorzien van inbouwapparatuur, badkamer, twee slaapkamers en een separaat toilet. De bungalow wordt opgeleverd inclusief stoffering. De woning beschikt over een centraal afzuigsysteem en via de vlizotrap is de bevloerde vliering bereikbaar. Beschut gelegen tussen de bomen met aan 2 zijden de mogelijkheid om het perceel te verlaten. Hierdoor geen directe achterburen wat voor nog meer privacy zorgt in dit verzorgde rustige park. De bostuin is aangelegd met bestrating, grindpad en 2 terrassen, waardoor er altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden is. Bovendien beschikt deze recreatiewoning over een mooie veranda die tevens voorzien is van screens als zonwering en tevens als windscherm. De vrijstaande houten berging is voorzien van elektra en geschikt als bergmogelijkheid voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap. Verder zijn er verlichtingspunten bij de entree en de veranda en is er een buitenkraan aanwezig.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.