leef-woon-geniet

Reeënbergweg 18-93 Beekbergen

Gebouwd in 1999 met een hoogwaardige kwaliteit op een ruim perceel van 689 m2 met een houten berging. Beschut gelegen tussen de bomen met aan 2 zijden de mogelijkheid om het perceel te verlaten.

Ingericht met een sfeervolle living met schuifpui naar de veranda, een complete U-vormige keuken met inbouwapparatuur, twee slaapkamers, badkamer met douche en wastafelmeubel en een separaat toilet.

Op mooie lichte en toch bosrijke locatie gelegen recreatiebungalow met veranda. Op het niet-commerciële bungalowpark "De Reeënberg" is gesitueerd te midden van de bossen van het dorp Beekbergen gemeente Apeldoorn.

VERKOCHT

leef-woon-geniet

Beekbergen

Reeënbergweg 18-93

Vraagprijs € 81.000,- k.k.

Op mooie lichte en toch bosrijke locatie gelegen recreatiebungalow met veranda. Gebouwd in 1999 met een hoogwaardige kwaliteit op een ruim perceel van 689 m2 met een houten berging. In deze bungalow treft u een sfeervolle living, een complete U-vormige keuken met inbouwapparatuur, twee slaapkamers, badkamer met douche en wastafelmeubel en een separaat toilet. De bungalow kan desgewenst tegen meerprijs opgeleverd worden inclusief stoffering en meubilair. De woning beschikt over een vlizotrap naar een bevloerde vliering. Beschut gelegen tussen de bomen met aan 2 zijden de mogelijkheid om het perceel te verlaten. De bostuin is aangelegd met bestrating, grindpad en 2 terrassen, waardoor er altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden is. Bovendien beschikt deze recreatiewoning over een mooie veranda die tevens voorzien is van screens als zonwering en tevens als windscherm. De vrijstaande houten berging is voorzien van elektra en geschikt als bergmogelijkheid voor tuinmeubilair, fietsen en gereedschap. Verder zijn er verlichtingspunten bij de entree en de veranda en is er een buitenkraan aanwezig.

Meer weten? Bel direct voor meer informatie.