Woonwensen waarmaken?

Wij staan voor u klaar
Landheeren Magazine

Woonwensen waarmaken? Wij helpen u graag

Landheeren Makelaardij heeft een eigen visie op makelaardij: Leef, Woon & Geniet! Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen in koop & verkoop. Download de gratis brochure.

De gepassioneerde vakmensen van Landheeren

Landheeren Woonbeleving werkt graag samen met professionele partijen die zich onderscheiden door de kwaliteit van hun werk, expertise en hoogwaardige dienstverlening. Allen bieden bijzondere diensten gericht op levensgenieters. Bedoeld om u te inspireren, te enthousiasmeren en te motiveren.

Maak kennis met gepassioneerde vakmensen die uw woonbeleving in- en rondom uw woning kunnen vergroten.

Wij verwachten dat ook u enthousiast en verrast zult zijn over de mogelijkheden en de creatieve inspiratie die wij u graag bieden.
Leef, woon & geniet!

Baerz & Co member

Landheeren Makelaardij is offical member van Baerz & Co - Luxury Homes.

Ingrid Wijngaards - NVM register makelaar taxateur

'Met een jarenlange ervaring als hoofd verkoop van grote nieuwbouw projecten en van exclusieve particuliere villa's heb ik in 2001 Landheeren makelaardij gestart. Met enthousiasme en passie is onze dienstverlening gefocust op de woonbeleving van onze opdrachtgevers. De woning van verkopers wordt dan het hart van een heerlijk en comfortabel leven voor de nieuwe kopers. Door ons grote netwerk en specialistische kennis zijn alle mogelijkheden beschikbaar voor zowel verkopers als kopers. De combinatie van onze diensten en marketing geven een prachtig resultaat. Daar wordt iedereen blij en gelukkig van! '

Gonda van Raaij - NVM register makelaar taxateur

'Vanuit het midden van Nederland ben ik 25 jaar geleden in Apeldoorn komen wonen. Mijn interesse in wonen was er al van jongs af aan en is verstrekt door onze verhuizingen binnen Apeldoorn. Mede hierdoor heb ik mijn carrière in de uitgeverij in 2014 ingewisseld voor de makelaardij en heb toen de opleiding tot Register makelaar taxateur afgerond. Samen met mijn gezin woon ik in een beeldbepalend pand in de wijk 'De Parken'. Hierdoor heb ik kennis en passie ontwikkeld voor karakteristiek onroerend goed. Ik let op details en mogelijkheden voor een afwerking die modern comfort combineert met karakter. Sinds 2015 jaar werk ik binnen het team van Landheeren en inspireer ik graag verkopers en kopers bij de invulling van hun woonwensen'

Melissa Muric - office manager

'Binnen het team van Landheeren ondersteun ik bij de uitwerking van de individuele plannen die Ingrid en Gonda hebben besproken met onze cliënten. Ik richt me daarbij onder andere op de digitale marketing en social media van het marketingplan. Mijn werk is dynamisch omdat ontwikkelingen snel gaan en we altijd op de best mogelijke manier willen presteren. We werken er samen aan om al onze cliënten ons motto Leef, woon & geniet! te laten ervaren. Ik vind het leuk om te zien dat wij als team hiermee tot een resultaat komen waar mensen jarenlang van genieten'

fred-de-weerd

Fred de Weerd - hypotheekadviseur

Fred de Weerd werkt als zelfstandig ondernemer in een samenwerkingsverband met uitsluitend ervaren hypotheekadviseurs. Persoonlijk contact en maatwerk staan hierbij voorop. Hypotheekadvies is gewoon te belangrijk. Fred komt voor advies bij u thuis.

Maaike Holtkamp - BINK inspireert

Maaike is eigenaar van full-service reclamebureau Bink Inspireert in Deventer. Voor het team Landheeren is ze onze creatief denker en doener en tevens onze social media adviseur.

Met “BINK inspireert” heeft ze onze huisstijl en website verzorgt en tevens verantwoordelijk voor al onze ontwerpen, communicatieconcepten en de strategie & branding.

mr. Jan Damstra - advocaat

Advocaat Jan Damstra heeft een specialisme in vastgoed en erfrecht.
Zijn kennis stelt hij graag aan u ter beschikking bij vraagstukken rondom erfenis, testament, woonhuizen, erfafscheidingen, recht van gebruik, bloot eigendom en andere juridische vragen en uiteraard bij een juridische procedure. U ervaart dan dat uw belangen worden verstevigd.

iris-pinkster1

Iris Pinkster - interieurontwerp en materialen scout

Iris Pinkster verzorgt interieurontwerpen, waarin uw persoonlijke identiteit, architectuur, design en hedendaagse kunst in elkaar overvloeien. Iris biedt u een uitgewerkt plan, volgens uw interieurwensen, met een sterke vormgeving en een warme uitstraling. Geniet!

gudo-messink

Gudo Messink - meubelmaker

Met veel energie, gedrevenheid en betrokkenheid levert Gudo Messink met zijn vakkennis over meubels een bijdrage aan de emotionele beleving van een meubelstuk bij zijn klanten. Restauratie of op maat gemaakt interieur, zijn vakmanschap straalt ervan af. Geniet!

Meest gestelde vragen

Wat is de rol van een verkoopmakelaar?

De verkoopmakelaar behartigt uw belangen als verkoper wanneer u uw huis wilt verkopen. Denk hierbij aan:

  • adviseren bij het vaststellen van de juiste vraagprijs
  • parate juridische en praktische kennis bij o.a. WOZ, verervingen, scheiding en verdeling en overige financiële vraagstukken
  • de beste kopers te vinden door een gerichte en actieve marketingcampagne 
  • de bezichtigingen te begeleiden 
  • woonmogelijkheden van uw woning enthousiast aan kopers over te brengen
  • succesvol de onderhandelingen te voeren
  • juridische zaken uit te werken en vast te leggen
  • het koopcontract op te stellen en te bewaken
  • de eindoplevering juridisch goed af te wikkelen
Wat is de rol van een aankoopmakelaar?

De aankoopmakelaar behartigt uw belangen wanneer u een huis wilt kopen. Het gaat dan niet alleen om de onderhandelingen. Als aankoopmakelaar hebben we regelmatig toegang tot huizen die (nog) niet op Funda staan of komen en woningen die in de stille verkoop (dus die niet op internet of social media) worden aangeboden. Ook beoordelen we voor u de prijsstelling, ligging, kwaliteit en het potentieel van aangeboden woningen.

Hoe ontwikkelt de woningmarkt in Apeldoorn zich?

In Apeldoorn is de vraag naar woningen structureel groter dan het aanbod. Het aantal banen in de regio groeit. De gemeente maakt inmiddels plannen om na Zuidbroek een volgend groot nieuwbouwproject te ontwikkelen. De verwachting is dat tot die tijd de vraag het aanbod zal blijven overstijgen.

Wij helpen verkopers en kopers de juiste keuzes te maken binnen deze markt.

Hoe ontwikkelt de woningmarkt in Beekbergen zich?

Beekbergen is een geliefde woonplaats. Op steenworp afstand van Apeldoorn heeft het haar dorpse karakter behouden. Dit maakt het populair. Zowel bij mensen die de stad willen ontvluchten als bij rustzoekers op zoek naar een tweede woning.

Wij helpen verkopers en kopers de juiste keuzes te maken binnen deze markt.