Alles over Landheeren Makelaardij

Landheeren Magazine

Download ons magazine Leef, Woon & Geniet

Wilt u weten wat Landheeren Makelaardij voor u kan betekenen? Ontdek onze unieke werkwijze. Download het gratis magazine met alle informatie.

De gepassioneerde vakmensen van Landheeren

Landheeren Woonbeleving werkt graag samen met professionele partijen die zich onderscheiden door de kwaliteit van hun werk, expertise en hoogwaardige dienstverlening. Allen bieden bijzondere diensten gericht op levensgenieters. Bedoeld om u te inspireren, te enthousiasmeren en te motiveren.

Maak kennis met gepassioneerde vakmensen die uw woonbeleving in- en rondom uw woning kunnen vergroten.

Wij verwachten dat ook u enthousiast en verrast zult zijn over de mogelijkheden en de creatieve inspiratie die wij u graag bieden.
Leef, woon & geniet!

ingrid-wijngaards

Ingrid Wijngaards - register makelaar

Ingrid Wijngaards is NVM register makelaar taxateur en initiator van Landheeren. Gericht op een optimale invulling van de woonbeleving in- en rondom uw woning. Alle diensten en producten zet Ingrid in, om voor onze cliënten de woning het hart te laten worden van een leuk, warm en gezellig leven. Geniet!

gonda-van-raaij

Gonda van Raaij - makelaar (RMT)

Gonda van Raaij is (RMT) makelaar bij Landheeren.
Enthousiast en gemotiveerd geeft zij invulling aan woonbeleving. Vanuit een passie voor karakteristiek onroerend goed heeft zij oog voor detail en afwerking. Inspireert verkopers en kopers bij de invulling van hun woonwensen.

melissa-muric

Melissa Muric - office manager

Melissa Muric ondersteunt administratief het plan van aanpak voor de presentatie en de verkoop van de woningen van onze cliënten.
Zij zet enthousiast en met aandacht voor resultaat haar kennis in.

gert-reijersen

Gert Reijersen van Buuren - erkend financieel adviseur

Gert Reijersen van Buuren is erkend financieel adviseur. Zijn specialisme is hypotheekadvies. Zijn drijfveer is om op een betrokken wijze een persoonlijk en duidelijk financieel advies te geven. U kunt hem rechtstreeks bellen op 06-50603107

fred-de-weerd

Fred de Weerd - hypotheekadviseur

Fred de Weerd werkt als zelfstandig ondernemer in een samenwerkingsverband met uitsluitend ervaren hypotheekadviseurs. Persoonlijk contact en maatwerk staan hierbij voorop. Hypotheekadvies is gewoon te belangrijk. Fred komt voor advies bij u thuis.

Maaike Holtkamp - BINK inspireert

Maaike is creatief denker en doener en heeft de restyling van ons logo en website verzorgt. Daarnaast is BINK inspireert verantwoordelijk voor al onze ontwerpen, huisstijldragers, website en is tevens onze social media adviseur. BINK inspireert, creëert, produceert en organiseert.

mr. Jan Damstra - advocaat

Advocaat Jan Damstra heeft een specialisme in vastgoed en erfrecht.
Zijn kennis stelt hij graag aan u ter beschikking bij vraagstukken rondom erfenis, testament, woonhuizen, erfafscheidingen, recht van gebruik, bloot eigendom en andere juridische vragen en uiteraard bij een juridische procedure. U ervaart dan dat uw belangen worden verstevigd.

iris-pinkster1

Iris Pinkster - interieurontwerp en materialen scout

Iris Pinkster verzorgt interieurontwerpen, waarin uw persoonlijke identiteit, architectuur, design en hedendaagse kunst in elkaar overvloeien. Iris biedt u een uitgewerkt plan, volgens uw interieurwensen, met een sterke vormgeving en een warme uitstraling. Geniet!

gudo-messink

Gudo Messink - meubelmaker

Met veel energie, gedrevenheid en betrokkenheid levert Gudo Messink met zijn vakkennis over meubels een bijdrage aan de emotionele beleving van een meubelstuk bij zijn klanten. Restauratie of op maat gemaakt interieur, zijn vakmanschap straalt ervan af. Geniet!