Woonwensen waarmaken?

Wij staan voor u klaar
Landheeren Magazine

Woonwensen waarmaken? Wij helpen u graag

Landheeren Makelaardij heeft een eigen visie op makelaardij: Leef, Woon & Geniet! Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen in koop & verkoop. Download de gratis brochure.

De gepassioneerde vakmensen van Landheeren

Landheeren Woonbeleving werkt graag samen met professionele partijen die zich onderscheiden door de kwaliteit van hun werk, expertise en hoogwaardige dienstverlening. Allen bieden bijzondere diensten gericht op levensgenieters. Bedoeld om u te inspireren, te enthousiasmeren en te motiveren.

Maak kennis met gepassioneerde vakmensen die uw woonbeleving in- en rondom uw woning kunnen vergroten.

Wij verwachten dat ook u enthousiast en verrast zult zijn over de mogelijkheden en de creatieve inspiratie die wij u graag bieden.
Leef, woon & geniet!

Baerz & Co member

Landheeren Makelaardij is offical member van Baerz & Co - Luxury Homes.

ingrid-wijngaards

Ingrid Wijngaards - NVM register makelaar taxateur

Ingrid Wijngaards is NVM register makelaar taxateur en initiator van Landheeren. Gericht op een optimale invulling van de woonbeleving in- en rondom uw woning. Alle diensten en producten zet Ingrid in, om voor onze cliënten de woning het hart te laten worden van een leuk, warm en gezellig leven. Geniet!

gonda-van-raaij

Gonda van Raaij - NVM register makelaar taxateur

Gonda van Raaij is NVM register makelaar taxateur bij Landheeren.
Enthousiast en gemotiveerd geeft zij invulling aan woonbeleving. Vanuit een passie voor karakteristiek onroerend goed heeft zij oog voor detail en afwerking. Inspireert verkopers en kopers bij de invulling van hun woonwensen.

melissa-muric

Melissa Muric - office manager

Melissa Muric ondersteunt administratief het plan van aanpak voor de presentatie en de verkoop van de woningen van onze cliënten.
Zij zet enthousiast en met aandacht voor resultaat haar kennis in.

gert-reijersen

Gert Reijersen van Buuren - erkend financieel adviseur

Gert Reijersen van Buuren is erkend financieel adviseur. Zijn specialisme is hypotheekadvies. Zijn drijfveer is om op een betrokken wijze een persoonlijk en duidelijk financieel advies te geven. U kunt hem rechtstreeks bellen op 06-50603107

fred-de-weerd

Fred de Weerd - hypotheekadviseur

Fred de Weerd werkt als zelfstandig ondernemer in een samenwerkingsverband met uitsluitend ervaren hypotheekadviseurs. Persoonlijk contact en maatwerk staan hierbij voorop. Hypotheekadvies is gewoon te belangrijk. Fred komt voor advies bij u thuis.

Maaike Holtkamp - BINK inspireert

Maaike is creatief denker en doener en heeft de restyling van ons
logo en onze website verzorgd. Daarnaast is “BINK inspireert”
verantwoordelijk voor al onze ontwerpen, huisstijldragers, website
en tevens onze social media adviseur. BINK inspireert, creëert,
produceert en organiseert.

mr. Jan Damstra - advocaat

Advocaat Jan Damstra heeft een specialisme in vastgoed en erfrecht.
Zijn kennis stelt hij graag aan u ter beschikking bij vraagstukken rondom erfenis, testament, woonhuizen, erfafscheidingen, recht van gebruik, bloot eigendom en andere juridische vragen en uiteraard bij een juridische procedure. U ervaart dan dat uw belangen worden verstevigd.

iris-pinkster1

Iris Pinkster - interieurontwerp en materialen scout

Iris Pinkster verzorgt interieurontwerpen, waarin uw persoonlijke identiteit, architectuur, design en hedendaagse kunst in elkaar overvloeien. Iris biedt u een uitgewerkt plan, volgens uw interieurwensen, met een sterke vormgeving en een warme uitstraling. Geniet!

gudo-messink

Gudo Messink - meubelmaker

Met veel energie, gedrevenheid en betrokkenheid levert Gudo Messink met zijn vakkennis over meubels een bijdrage aan de emotionele beleving van een meubelstuk bij zijn klanten. Restauratie of op maat gemaakt interieur, zijn vakmanschap straalt ervan af. Geniet!

Meest gestelde vragen

Wat is de rol van een verkoopmakelaar?

De verkoopmakelaar behartigt uw belangen als verkoper wanneer u uw huis wilt verkopen. Denk hierbij aan:

  • adviseren bij het vaststellen van de juiste vraagprijs
  • parate juridische en praktische kennis bij o.a. WOZ, verervingen, scheiding en verdeling en overige financiële vraagstukken
  • de beste kopers te vinden door een gerichte en actieve marketingcampagne 
  • de bezichtigingen te begeleiden 
  • woonmogelijkheden van uw woning enthousiast aan kopers over te brengen
  • succesvol de onderhandelingen te voeren
  • juridische zaken uit te werken en vast te leggen
  • het koopcontract op te stellen en te bewaken
  • de eindoplevering juridisch goed af te wikkelen
Wat is de rol van een aankoopmakelaar?

De aankoopmakelaar behartigt uw belangen wanneer u een huis wilt kopen. Het gaat dan niet alleen om de onderhandelingen. Als aankoopmakelaar hebben we regelmatig toegang tot huizen die (nog) niet op Funda staan of komen en woningen die in de stille verkoop (dus die niet op internet of social media) worden aangeboden. Ook beoordelen we voor u de prijsstelling, ligging, kwaliteit en het potentieel van aangeboden woningen.

Hoe ontwikkelt de woningmarkt in Apeldoorn zich?

In Apeldoorn is de vraag naar woningen structureel groter dan het aanbod. Het aantal banen in de regio groeit. De gemeente maakt inmiddels plannen om na Zuidbroek een volgend groot nieuwbouwproject te ontwikkelen. De verwachting is dat tot die tijd de vraag het aanbod zal blijven overstijgen.

Wij helpen verkopers en kopers de juiste keuzes te maken binnen deze markt.

Hoe ontwikkelt de woningmarkt in Beekbergen zich?

Beekbergen is een geliefde woonplaats. Op steenworp afstand van Apeldoorn heeft het haar dorpse karakter behouden. Dit maakt het populair. Zowel bij mensen die de stad willen ontvluchten als bij rustzoekers op zoek naar een tweede woning.

Wij helpen verkopers en kopers de juiste keuzes te maken binnen deze markt.