Park de Zeegser Duinen

Uw eigen vakantiehuis op een schitterende locatie

Geniet van fantastische luxe, unieke lodges en villa’s gelegen midden in een vijfsterren natuurgebied en toch nabij de steden Groningen en Assen. Park De Zeegser Duinen biedt 50 luxe recreatiewoningen aan die prachtig in het omringende landschap Nationaal Park Drentsche Aa passen. Alle exclusieve 4-, 6- en 8-persoons woningen staan op ruime kavels, waar u volop kunt genieten van het buitenleven dat Drenthe te bieden heeft.

Plattegrond-zeegserduinen

Het plan

  • Hoge belevingswaarde dankzij een hoogstaand niveau van architectuur, interieur, wellness, privacy en gastvrijheid.
  • Onderscheidend concept met een ruime landschappelijke opzet en bijzondere architectuur.
  • Sterke bedrijfsmatige koppeling tussen recreatiepark en hotel; denk bijvoorbeeld aan exclusieve hotelservice in de suite lodges.
  • Prettige combinatie van rust op het park en voorzieningen in het hotel.
  • Inpassing van het park in het omliggende landschap. Alle woningen zijn vrijstaand en gesitueerd op ruime kavels.
  • Gebruik van duurzame materialen en een duurzame energie-installatie

 

Fase 1 van de verkoop is gestart!

 

Exclusief wonen in een vijfsterrenlandschap

De rust en ruimte van de Drentse natuur, in combinatie met hoogwaardige recreatiewoningen. Dat is wat Park De Zeegser Duinen zo bijzonder maakt. De exclusieve woningen passen prachtig in het omringende landschap. Met dank aan het stijlvolle ontwerp, met veel aandacht voor ruimte, licht en natuurlijke materialen. Dankzij de centrale ligging van het park bent u ook nog eens dichtbij het stadse leven van Groningen en Assen, waar u uitgebreid kunt shoppen, musea kunt bezoeken en heerlijk kunt dineren!

 

Video

Er is geen betere manier om een beeld te krijgen van de hoogwaardige kwaliteit, luxe en ruimte van de woningen, dan door deze zelf te bekijken.
Om u vast een indruk te geven hebben wij een prachtige video voor u.

 

Type woningen

De 4-, 6-, 8-persoons woningen staan op ruime kavels, waar u volop kunt genieten van het buitenleven. Ook in de woning kunt u heerlijk tot rust komen. Op de begane grond vindt u de smaakvolle living, de grote open keuken met luxe inbouwapparatuur en een apart toilet. Op de verdieping bevinden zich de slaapkamers, een apart toilet en luxe badkamers met regendouche.

Villa2

Aantrekkelijke investering

De rust en ruimte van de Drentse natuur en de centrale ligging tussen Groningen & Assen in combinatie met hoogwaardige recreatiewoningen: dát is wat Park De Zeegser Duinen zo bijzonder maakt. Er worden verschillende rendementsconcepten aangeboden, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vast rendement van 6% voor maar liefst 10 jaar! De woningen worden aangeboden vanaf € 186.000,- v.o.n. (excl BTW en inventaris).

Investeren in een vakantievilla op de juiste locatie met een aansprekend aanbod is nog altijd lucratief. Niet alleen omdat het rendement hoger ligt dan rente op een spaartegoed: u profiteert ook van indirect rendement en fiscale voordelen. Wat het nog aantrekkelijker maakt, is dat u zelf een fraai onderkomen heeft om samen of met anderen vakantie te vieren. Veel investeerders houden zo’n bezit generaties lang in de familie. Het huis gaat daardoor deel uitmaken van hun gezamenlijke herinneringen aan mooie tijden.

 

Let op u belegt buiten AFM toezicht.

Brochure aanvragen

 

Bent u enthousiast? En wilt u meer informatie over het prachtige vakantiepark de Zeegser Duinen? Wij geven u graag meer informatie over dit nieuwbouwproject. Vraag direct de brochure aan.

Makelaar in Apeldoorn

Kantoor en postadres:

Landheeren Makelaardij

Zomeroord 32
7361 GL Beekbergen

Locatie Apeldoorn:

Landheeren Makelaardij

Frisolaan 50
7316 DD Apeldoorn

Deventer vergaderlocatie:

Landheeren Makelaardij

Bergstraat 48
7411 ET Deventer

Contact
E-mail: info@landheeren.nl
Telefoon Apeldoorn: 085 - 40 16 536
Telefoon Beekbergen: 055 - 542 4201
Ingrid: 06 - 53 25 23 78
Gonda: 06 - 38 60 22 08
Twitter Facebook LinkedIn Pinterest

NVM    Funda    Vastgoedcert    NWWI    eha