De makelaar van luxe huizen

Wilt u graag uw huis verkopen en bent u in het bezit van het soort woning dat we kunnen plaatsen in de categorie luxe huizen? Landheeren Makelaardij is een makelaardij die zich specifiek focust op woningen uit het hogere segment. Ons team bestaat uit specialisten die het beste weten te accentueren in uw woning met karakter of een bijzondere architectuur. Enkel de meest speciale en luxe huizen komen bij Landheeren bij het woningaanbod te staan. Naast u eigen woning bij ons verkopen, kunt u wellicht tussen de andere luxe huizen die momenteel te koop staan een mooie woning vinden bij ons. Wanneer u met onze hulp wilt verkopen, kiest u in ieder geval altijd voor creativiteit en kwaliteit.

Landheeren: uw luxe verkoopmakelaar

Onze specialisten pakken de verkoop van uw woning vol enthousiasme en met een persoonlijke aanpak op. Gedreven door passie doen wij ons uiterste best om uw woning zo goed mogelijk in de markt van luxe huizen te zetten. Dit bereiken we steevast door de woonbeleving van uw huis centraal te stellen. Waarom het werkt wat wij doen? In tegenstelling tot andere makelaars werken wij vanuit het perspectief van de koper. Wij zorgen dat uw woonomgeving en de verschillende aspecten in uw woning een aantrekkelijke combinatie zijn die het gevoel van thuiskomen naar boven brengt bij de koper.

De focus op woonbeleving

Uw thuis vormt het hart van uw leven. Het is een plek vol emoties, sfeer en woonplezier. Passend bij de fase van uw leven. Door onze persoonlijke benadering en de verbinding die wij zoeken met onze cliënten, wordt de verkoop van uw woning leuker en persoonlijker. Of u nu zoekt of verkoopt, wij zorgen er graag voor dat het beste resultaat behaald wordt. Hoe we dat doen? Door de focus te leggen op de woonbeleving als wij naar een woning kijken. Landheeren Makelaardij brengt verkopers en kopers bij elkaar door te laten zien wat de mogelijkheden van een woning zijn. Dat noemen we het perspectief van de koper. Voor het optimaal overbrengen van de woonbeleving, combineren we rationele zaken met emotie. Ons motto is dan ook: ‘Leef, Woon en Geniet!’

Luxe huizen verkopen bij Landheeren

Overweegt u het om uw huis te verkopen of bent u op zoek naar een luxe woning? Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Bel met Ingrid of Gonda en wij verzorgen de verkoop van uw huis, net als vele andere luxe huizen. Gedreven door passie helpen we u om uw doel te bereiken en succesvol te kopen of verkopen. Ook buiten kantooruren zijn wij bereikbaar en betrokken.

Team-landheeren

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.