De makelaar van luxe huizen

Wilt u graag uw huis verkopen en bent u in het bezit van het soort woning dat we kunnen plaatsen in de categorie luxe huizen? Landheeren Makelaardij is een makelaardij die zich specifiek focust op woningen uit het hogere segment. Ons team bestaat uit specialisten die het beste weten te accentueren in uw woning met karakter of een bijzondere architectuur. Enkel de meest speciale en luxe huizen komen bij Landheeren bij het woningaanbod te staan. Naast uw eigen woning bij ons verkopen, kunt u wellicht tussen de andere luxe huizen die momenteel te koop staan, een mooie woning vinden bij ons. Wanneer u met onze hulp wilt verkopen, kiest u in ieder geval altijd voor creativiteit en kwaliteit.

Landheeren: uw luxe verkoopmakelaar

Onze specialisten pakken de verkoop van uw woning vol enthousiasme en met een persoonlijke aanpak op. Gedreven door passie doen wij ons uiterste best om uw woning zo goed mogelijk in de markt van luxe huizen te zetten. Dit bereiken we steevast door de woonbeleving van uw huis centraal te stellen. Waarom het werkt wat wij doen? In tegenstelling tot andere makelaars werken wij vanuit het perspectief van de koper. Wij zorgen dat uw woonomgeving en de verschillende aspecten in uw woning een aantrekkelijke combinatie zijn die het gevoel van thuiskomen naar boven brengt bij de koper.

De focus op woonbeleving

Uw thuis vormt het hart van uw leven. Het is een plek vol emoties, sfeer en woonplezier. Passend bij de fase van uw leven. Door onze persoonlijke benadering en de verbinding die wij zoeken met onze cliënten, wordt de verkoop van uw woning leuker en persoonlijker. Of u nu zoekt of verkoopt, wij zorgen er graag voor dat het beste resultaat behaald wordt. Hoe we dat doen? Door de focus te leggen op de woonbeleving als wij naar een woning kijken. Landheeren Makelaardij brengt verkopers en kopers bij elkaar door te laten zien wat de mogelijkheden van een woning zijn. Dat noemen we het perspectief van de koper. Voor het optimaal overbrengen van de woonbeleving, combineren we rationele zaken met emotie. Ons motto is dan ook: ‘Leef, Woon en Geniet!’

Landheeren Magazine

Woonwensen waarmaken
Landheeren Makelaardij heeft een eigen visie op makelaardij. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen in koop & verkoop.

Luxe huizen verkopen bij Landheeren

Overweegt u het om uw huis te verkopen of bent u op zoek naar een luxe woning? Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Bel met Ingrid of Gonda en wij verzorgen de verkoop van uw huis, net als vele andere luxe huizen. Gedreven door passie helpen we u om uw doel te bereiken en succesvol te kopen of verkopen. Ook buiten kantooruren zijn wij bereikbaar en betrokken.

Meest gestelde vragen

Wat is de rol van een verkoopmakelaar?

De verkoopmakelaar behartigt uw belangen als verkoper wanneer u uw huis wilt verkopen. Denk hierbij aan:
– adviseren bij het vaststellen van de juiste vraagprijs
– parate juridische en praktische kennis bij o.a. WOZ, verervingen, scheiding en verdeling en overige financiële vraagstukken
– de beste kopers te vinden door een gerichte en actieve marketingcampagne
– de bezichtigingen te begeleiden
– woonmogelijkheden van uw woning enthousiast aan kopers over te brengen
– succesvol de onderhandelingen te voeren
– juridische zaken uit te werken en vast te leggen
– het koopcontract op te stellen en te bewaken
– de eindoplevering juridisch goed af te wikkelen

Wat is de rol van een aankoopmakelaar?

De aankoopmakelaar behartigt uw belangen wanneer u een huis wilt kopen. Het gaat dan niet alleen om de onderhandelingen. Als aankoopmakelaar hebben we regelmatig toegang tot huizen die (nog) niet op Funda staan of komen en woningen die in de stille verkoop (dus die niet op internet of social media) worden aangeboden. Ook beoordelen we voor u de prijsstelling, ligging, kwaliteit en het potentieel van aangeboden woningen.

Wat is het voordeel van een NVM Makelaar?

In Nederland geldt de titel ‘NVM makelaar’ als keurmerk. Makelaars die aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) moeten voldoen aan een serie opleidings- en kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat u kiest voor een betrouwbare partner.

Specialisten_Landheeren

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.