Makelaar van exclusieve huizen

Exclusieve huizen makelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe woning of wilt u graag uw eigen huis verkopen? Landheeren makelaardij is een makelaar gespecialiseerd in exclusieve huizen. Op onze website vindt u mooie grote huizen met een bijzondere architectuur of met karakter. Door ons enkel op dergelijke woningen te richten, kunnen we zeggen dat we enkel een aanbod van exclusieve huizen aanbieden. Het zijn huizen uit het hogeren segment en dat is waar Landheeren Makelaardij zich op richt. Mensen die exclusieve huizen willen kopen en willen verkopen. Bent u zo iemand en kunt u bijvoorbeeld wel wat hulp gebruiken bij de verkoop van uw woning? Vraag dan gerust een vrijblijvend gesprek met één van onze specialisten aan.

Landheeren: voor exclusieve huizen

Onze specialisten pakken de verkoop van uw woning vol enthousiasme en met een persoonlijke aanpak op. Gedreven door passie doen wij ons uiterste best om uw woning zo goed mogelijk in de markt van luxe huizen te zetten. Dit bereiken we steevast door de woonbeleving van uw huis centraal te stellen. Waarom het werkt wat wij doen? In tegenstelling tot andere makelaars werken wij vanuit het perspectief van de koper. Wij zorgen dat uw woonomgeving en de verschillende aspecten in uw woning een aantrekkelijke combinatie zijn die het gevoel van thuiskomen naar boven brengt bij de koper.

Over ons

Landheeren Makelaardij is de makelaar voor exclusieve huizen die gaat voor kwaliteit en de totaalbeleving bij een woning. Daarnaast mag u van ons het volgende verwachten:

  • Gedrevenheid door passie
  • Bereikbaar tijdens kantooruren en daarbuiten
  • Een hoge betrokkenheid
  • Enthousiasme en een persoonlijke aanpak
  • Wij gaan voor de beste koper, niet de eerste koper
  • Woonbeleving staat centraal

Het kopen of verkopen van een woning is een moeilijke beslissing en het is dan ook prettig dat u hierbij deskundig advies krijgt. De specialisten van Landheeren Makelaardij begeleiden u graag bij de koop of verkoop van een huis.

Uw huis tussen ons aanbod exclusieve huizen?

Wilt u uw exclusieve woning aanbieden tussen ons aanbod exclusieve huizen? Wij helpen u om uw huis zo goed mogelijk te verkopen door ook de woonbeleving duidelijk te delen met potentiële kopers. Met onze ervaring en kennis vinden wij uw koper. U kunt contact opnemen met Gonda of Ingrid om een geheel vrijblijvende afspraak met ons in te plannen. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn en Beekbergen.

Team-landheeren

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.