Uw landhuis makelaardij

Als u op zoek gaat naar een andere woning of als u uw landhuis wilt verkopen, dan wilt u toch samenwerken met een makelaar die weet wat ‘thuis’ betekent en weet hoe uw landhuis het beste als een uniek huis neergezet kan worden? Een makelaar die meedenkt en woonbeleving succesvol kan vertalen. Landheeren Makelaardij is zo’n landhuis makelaardij. Wij zijn een landhuis makelaar die aandacht heeft voor details, ook in de grootste huizen. Wij zijn een landhuis makelaardij die samen met u de optimale balans zoekt tussen sfeervol wonen en functionaliteit. Landheeren werkt als landhuis makelaardij voor echte levensgenieters die op zoek zijn naar optimaal woongenot.

Het verkoopproces

Wanneer u via ons als landhuis makelaar uw huis op de markt wilt brengen, bereiden wij het plan van aanpak zorgvuldig voor u voor. U bent opdrachtgever binnen deze verkoopopdracht en wij werken samen met u om uw woning zo goed mogelijk te verkopen. De eerste fase in ons verkoopproces is de voorbereidende fase waarin we de presentatie van uw woning voor de verkoop doorspreken. Tevens gaan we de vraagprijs bepalen en het publiciteitsplan opstellen.

Daarna start het verkooptraject. In deze tweede fase zorgen wij voor de bezichtigingen, onderhandelingen en ondertekening van de koopakte. Als landhuis makelaar coördineren en begeleiden wij alle bezichtigingen voor u. Dit gaat altijd in overleg met u. Tijdens de bezichtigen peilen we wat de potentiële kopers wel en niet bevalt aan de woning en deze informatie zetten we strategisch in tijdens de volgende stap: de onderhandelingen. In dit proces kunt u absoluut vertrouwen op onze vakkennis en ervaring. We bespreken wel altijd de onderhandelingstechniek voor uw huis met u, aangezien het om uw woning gaat.

Bij een overeenstemming stellen wij als landhuis makelaar voor u de NVM koopakte op en we leggen alle afspraken schriftelijk vast. Wij gaan altijd voor een spoedige ondertekening van de akte door de koper(s) en we houden voor u zicht op het verloop van de bedenktijd en overige ontbindende voorwaarden.

Onze verkoopstrategie

Als landhuis makelaar hebben wij een unieke kijk op het verkoopproces. Anders dan andere makelaars, zetten wij uw landhuis in de markt vanuit het perspectief van de koper. Wij vertalen uw huis in de wensen van potentiële kopers. Door middel van moderne technieken, professionele materialen, duidelijke afspraken en vooral met een hart voor u en uw woning zorgen wij voor het beste resultaat.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u uw huidige woning zo goed mogelijk verkopen door ook de woonbeleving duidelijk te delen met geïnteresseerden? Landheeren Makelaardij is dan voor u de makelaar in Apeldoorn die u deskundig helpt. Met onze ervaring en kennis vinden wij uw koper. U kunt contact opnemen met Gonda of Ingrid om een geheel vrijblijvende afspraak met ons in te plannen. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn en Beekbergen.

Specialisten_Landheeren

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.