NVM Makelaar Apeldoorn? Landheeren Makelaardij!

Of het nu gaat om de taxatie, aankoop of verkoop van een woning: Landheeren Makelaardij is uw NVM makelaar in Apeldoorn! Maak kennis met ons servicegerichte aanbod:

Huis verkopen

Waardebepaling

Verrassend perspectief

Bij de verkoop van een woning gaat het vaak over beschikbare ruimte, bouwkundige staat en vraagprijs. Stuk voor stuk belangrijke zaken. Maar bij Landheeren Makelaardij kijken we graag een stap verder. Het gaat ons om de complete woonbeleving: kan een koper zich thuis voelen in een huis?

Dit perspectief leidt vaak tot verrassende inzichten. We zien mensen die echt verliefd worden op een woning of locatie. Voor ons als NVM makelaar in Apeldoorn het bewijs dat de missie is geslaagd.

Heeft u interesse in onze kijk op uw woning en wilt u geheel vrijblijvend een oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op.

Advies nodig?

Hulp nodig bij het verkopen van uw woning?
Wij helpen u graag.
Bij ons kiest u voor creativiteit en kwaliteit. Met onze vakkennis, jarenlange ervaring en slimme marktbenadering kunnen wij uw zorgen rondom de verkoop van een  woning uit handen nemen.

Inspireren
Een woning heeft veel onverwachte kanten. De huidige inrichting kan soms onverwachte kansen in een huis verhullen. Wij kijken altijd vanuit het perspectief van de koper. Wat zijn voor hem of haar de kansen van een specifiek pand?

Met deze werkwijze inspireren wij de koper en u vanuit woonbeleving. Wij werken dan ook graag met én voor levensgenieters die optimaal genot willen realiseren in woningen met een bijzonder karakter of architectuur.

Tijdens de verkoop wordt de woonbeleving verder gestimuleerd in de fotorapportages die wij maken van uw huis. Hiermee willen wij de koper inspireren om hun dromen te realiseren en de ultieme woonbeleving te ervaren. Door de persoonlijke en altijd positieve benadering die wij nastreven en de verbinding die wij zoeken met onze cliënten brengen wij de geschikte koper en u samen. Dat leidt tot het beste resultaat.

Past onze manier van denken en werken ook bij u? Dan zijn wij graag uw NVM makelaar in Apeldoorn en nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met ons.

Makelaar Apeldoorn

Hoogwaardige fotografie zorgt voor de gewenste eerste indruk.

Makelaar Apeldoorn: diensten

Een verkopend makelaar neemt u veel zorgen uit handen. Dat doen we door alle aspecten rondom de verkoop van uw huis te verzorgen. Door middel van een uitvoerige rapportage van uw woning zorgen wij ten eerste voor een realistische vraagprijs. Daarnaast regelen wij de internetpresentatie van uw woning op diverse websites en maken daarbij een passende fotoreportage van uw huis.

Wanneer de voorbereidende fase voltooid is coördineren en begeleiden wij als uw NVM makelaar in Apeldoorn ook de bezichtigingen van het huis.

Door aanwezig te zijn bij de bezichtigingen kunnen wij goed achterhalen waar een potentiële koper in geïnteresseerd is en zo deze informatie weer gebruiken in de verdere onderhandelingen. Want ook het voeren van de onderhandelingen en het opstellen van een koopovereenkomst verzorgen wij vanzelfsprekend voor  u.

Wanneer de koopovereenkomst is gesloten vertegenwoordigen wij als laatste stap uw belangen bij de notaris. Op deze manier begeleiden wij u zorgvuldig door het verkoopproces heen, met als uiteindelijke doel de verkoop van uw huis.

Verkoopproces Landheeren

Fase 1: De voorbereidende fase
Vraagprijs bepalen
Het publiciteitsplan
De woning verkoopgereed maken

Fase 2: Het verkooptraject
De bezichtiging
De onderhandelingen
De ondertekening van de koopakte
De notaris

Succesvol uw huis verkopen in Apeldoorn

Graag stellen wij voor u een verkoopstappenplan op. Zo maken we onze slogan Leef, Woon & Geniet tastbaar bij de verkoop van uw woning. Bent u enthousiast en geïnspireerd geraakt? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn graag uw specialist.

Apeldoorn

Uw makelaar in Apeldoorn

Lees meer over Apeldoorn en maak kennis met onze diensten:

> Huis kopen

> Huis verkopen

> Aankoopmakelaar

> Apeldoorn Noord

> Apeldoorn Oost

> Apeldoorn West

> Apeldoorn Zuid

Beekbergen
Veluwe

Makelaar in Apeldoorn

Kantoor en postadres:

Landheeren Makelaardij

Zomeroord 32
7361 GL Beekbergen

Locatie Apeldoorn:

Landheeren Makelaardij

Frisolaan 50
7316 DD Apeldoorn

Deventer vergaderlocatie:

Landheeren Makelaardij

Bergstraat 48
7411 ET Deventer

Contact
E-mail: info@landheeren.nl
Telefoon Apeldoorn: 085 - 40 16 536
Telefoon Beekbergen: 055 - 542 4201
Ingrid: 06 - 53 25 23 78
Gonda: 06 - 38 60 22 08
Twitter Facebook LinkedIn Pinterest

NVM    Funda    Vastgoedcert    NWWI    eha