LANDHEEREN MAKELAARDIJ:  SPECIALIST IN WONINGEN MET KARAKTER OF BIJZONDERE ARCHITECTUUR

Makelaar Apeldoorn & Makelaar Beekbergen

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning waar u op slag verliefd op wordt. Of juist uw huidige woning wilt verkopen aan iemand die er verliefd op zou kunnen worden. Het kopen of verkopen van een woning is een moeilijke beslissing. Het is dan ook prettig als u hierbij deskundig advies krijgt. Bij Landheeren Makelaardij als makelaar in Apeldoorn en makelaar Beekbergen begeleiden wij bij de koop of verkoop van een woning. Wij adviseren u en behartigen uw belangen.

Makelaar in Apeldoorn met een verrassend perspectief

Landheeren Makelaardij onderscheidt zich als makelaar omdat wij de verkoop van woningen bekijken vanuit een ander perspectief. Bij Landheeren Makelaardij zien wij een woning als meer dan bakstenen en cement. Voor ons is een woning een plaats waar mensen thuis komen, waar ze met vrienden aan tafel gaan of waar kinderen kunnen opgroeien.

 

Woonbeleving

Als wij naar een woning kijken, zien wij een woonbeleving. We brengen verkopers en kopers dan ook bij elkaar door hen te laten zien wat de mogelijkheden van een woning zijn. Dat noemen wij het perspectief van de koper. We combineren rationele zaken met emotie. Daarom is het motto van onze makelaardij in Apeldoorn: “leef, woon en geniet!”.

Bij Landheeren Makelaardij werken wij graag met én voor levensgenieters die op zoek zijn naar optimaal woongenot. Door onze persoonlijke benadering en de verbinding die wij zoeken met onze cliënten, wordt de verkoop van uw woning leuker, warmer en gezelliger. Daarnaast streven wij uiteraard ook gewoon naar het beste resultaat.

 

Oriënterend gesprek

Bent u op zoek naar een nieuwe woning om van te houden of wilt u juist uw woning verkopen aan iemand die er net zo warm voor loopt als u? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend en oriënterend gesprek. Wij nemen u graag mee in onze visie op wonen.

 

"Bij Landheeren Makelaardij richten wij ons bij de verkoop van een woning op de woonbeleving van de kopers"

Inspireren

Als wij een potentiële koper in uw woning rondleiden, dan hopen wij dat hij zich meteen net zo thuis voelt als u de afgelopen jaren. Wij willen dat de kijker zich kan voorstellen hoe hij een boek leest op de bank, kerst viert bij de openhaard of het gras maait in de achtertuin.

De uitdaging is dan ook om niet de nadruk te leggen op wat de woning voor u heeft betekend, maar te focussen welke mogelijkheden uw woning biedt voor de toekomst. Door deze werkwijze inspireren wij de koper vanuit de woonbeleving. Omdat niet iedereen door andermans spullen heen kan kijken, bereiken we dat met verkoopstyling en door een fotoreportage van uw woning te maken. Als uw makelaar in Apeldoorn willen wij u inspireren. Dat is voor ons het sleutelwoord.

Makelaar Apeldoorn Landheeren Makelaardij

Advies nodig?

Heeft u hulp nodig bij het verkopen van uw woning? Dan zijn wij uw makelaar in Apeldoorn! Bij ons kiest u voor creativiteit en kwaliteit. Met onze vakkennis, jarenlange ervaring en moderne marktbenadering nemen wij uw zorgen rondom de verkoop van uw woning uit handen.

Huis verkopen

Waardebepaling

Makelaar in Apeldoorn

Verkoopmakelaar

Als u besluit uw woning te verkopen met behulp van Landheeren Makelaardij dan maken wij allereerst een uitvoerige reportage van een woning. Op basis van dit onderzoek kunnen wij een realistische vraagprijs van uw huis vaststellen. Dit betekent echter niet dat wij uw woning ook direct op de markt zetten. Wij gaan verder dan andere makelaars in Apeldoorn.

 

Fotoreportage

Voordat uw woning in de verkoop gaat werken wij aan woonbeleving. We hebben een neus voor het bijzondere karakter en de mogelijkheden van uw woning. In een fotoreportage zullen wij deze elementen die uw huis een thuis maken benadrukken. U kunt tenslotte maar één keer een eerste indruk maken met uw woning.

Succesvol uw huis verkopen?

Wij zijn graag uw specialist. Neem vandaag nog contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Verkoopfase

Wanneer de voorbereidende fase afgerond is coördineren en begeleiden wij, als uw makelaar in Apeldoorn, ook de bezichtigingen van uw woning. Daarbij kunnen wij de wensen van kijkers achterhalen en deze informatie gebruiken in de verdere onderhandeling. Daarnaast behartigen wij ook uw belangen bij het sluiten van de koopovereenkomst en bij het maken van de stap naar de notaris.

Waardebepaling

Wat is mijn huis waard? Dit is een lastige en veelgestelde vraag bij het verkopen van een woning. Deze waardebepaling hangt af van een aantal factoren. De kenmerken van uw eigen woning zijn ten eerste bepalend. Wat voor type woning wilt u verkopen en is uw huis in goede staat? Maar ook heeft de markt invloed op de waardebepaling van uw woning. De huizenmarkt is continu in beweging waardoor de waarde van uw woning steeds verandert. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Als makelaar in Apeldoorn helpen wij graag bij de waardebepaling van uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op.

Makelaar Apeldoorn Landheeren

Aankoopmakelaar

Bent u juist op zoek naar een nieuwe droomwoning in plaats van dat u een huis wilt verkopen? Ook dan bent u bij Landheeren Makelaardij aan het juiste adres. Als makelaar in Apeldoorn zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de huizenmarkt in Apeldoorn en omstreken.

Stille verkoop

Tevens weten we door onderlinge contacten eerder welke huizen in de verkoop staan en zijn we op de hoogte van de huizen in de ‘stille’ verkoop. Dit is een voordeel in vergelijking tot wanneer u zelf op zoek gaat naar een woning. U merkt een woning pas op als deze op internet verschijnt waarbij u de kans loopt dat het huis al verkocht is en u dus te laat bent. Vist u steeds naast het net of wilt u zichzelf daarvoor behoeden? Wij zijn graag uw aankoopmakelaar.

Uw droomwoning vinden?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze werkwijze en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Onderhandelingen voeren

Naast de hulp bij het zoeken naar een geschikte woning helpen wij u ook bij de bezichtiging van huizen waar u in geïnteresseerd bent en voeren wij onderhandelingen met de verkopers. Door vakkennis en ervaring weten wij wat een goed bod is om onderhandelingen te starten wat vaak resulteert in een lagere koopprijs dan wanneer u zelf de onderhandelingen doet. Tevens bieden wij, als makelaar in Apeldoorn ondersteuning bij het controleren van de aankoopovereenkomst zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Blog: de laatste artikelen

Woning verkopen zonder makelaar? Het kan!

Ontdek hoe u uw woning gaat verkopen zonder makelaar! Speelt u met de gedachte om zelf, zonder hulp van een makelaar, uw woning te verkopen?  Dan is het belangrijk om de voor- en nadelen goed tegen elkaar af te wegen. Want bespaart u wel daadwerkelijk als u zelf uw woning verkoopt of bent u straks…

Lees verder

Makelaar Zuidbroek

Lees verder

Makelaar Wissel

Lees verder