In korte tijd uw huis verkopen?

Wanneer uw huis te koop staat wilt u natuurlijk het liefst dat het zo snel mogelijk verkocht is voor een zo goed mogelijke prijs. Bij Landheeren Makelaardij helpen wij u hier graag bij. In dit artikel geven wij een aantal tips over hoe u er zelf voor zorgt dat uw huis sneller verkocht wordt, maar ook wat wij hierin voor u in betekenen.  

  • U wilt graag uw huis verkopen voor een zo hoog mogelijke prijs. Echter is het belangrijk dat u met de vraagprijs niet te ver boven de echte waarde van uw huis gaat zitten. Gebruik daarvoor het oordeel van een makelaar. Bij Landheeren Makelaardij weten wij wat een goede vraagprijs is. Wij geven u een schatting van de prijs die u voor uw woning kunt vragen

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.

Landheeren Magazine

Woonwensen waarmaken
Landheeren Makelaardij heeft een eigen visie op makelaardij. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen in koop & verkoop.


HUIS VERKOPEN

  • Zorg dat de woning er tijdens de bezichtiging fraai en neutraal uitziet. Een woning met veel verschillende felle kleuren op de muur doet anders aan dan een woning die rust uitstraalt. Kijk eens in winkels hoe zij hun spullen aanprijzen. Zo moet u dat ook doen. Wanneer u niet precies weet hoe u dat het beste kunt doen, dan is het inschakelen van een verkoop styliste geen overbodige luxe. Onze verkoop styliste helpt u grag uw huis verkoop klaar te maken.

Meest gestelde vragen

Wat is de rol van een makelaar?

Een makelaar bemiddelt bij de koop en verkoop van huizen en appartementen. Makelaars staan verkopers bij door o.a. te adviseren bij het vaststellen van de juiste vraagprijs, de beste kopers te vinden door een gerichte en actieve marketingcampagne, de bezichtigingen te begeleiden en succesvol de onderhandelingen te voeren. Als makelaar kunnen we ook kopers bijstaan. Bijvoorbeeld door in deze lastige markt een object te vinden dat bij uw wensen en budget past.

Wat is het voordeel van een NVM Makelaar?

In Nederland geldt de titel ‘NVM makelaar’ als keurmerk. Makelaars die aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) moeten voldoen aan een serie opleidings- en kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat u kiest voor een betrouwbare partner.

Wat kost een makelaar?

Er zijn geen standaard tarieven voor makelaars. Het tarief hangt af van de diensten die worden geboden. Wilt u volledig ontzorgt worden of vraagt u specifieke kennis van bijvoorbeeld de markt voor exclusief vastgoed? Dan heeft dit vanzelfsprekend een invloed op de kosten. Wij maken graag een aanbod op maat voor u.

Specialisten_Landheeren

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.