Snel uw huis verkopen?

Huis verkopen

Wanneer uw huis te koop staat wilt u natuurlijk het liefst dat het zo snel mogelijk verkocht is voor een zo goed mogelijke prijs. Bij Landheeren Makelaardij helpen wij u hier graag bij. In dit artikel geven wij een aantal tips over hoe u er zelf voor zorgt dat uw huis sneller verkocht wordt, maar ook wat wij hierin voor u in betekenen.  

  • U wilt graag uw huis verkopen voor een zo hoog mogelijke prijs. Echter is het belangrijk dat u met de vraagprijs niet te ver boven de echte waarde van uw huis gaat zitten. Gebruik daarvoor het oordeel van een makelaar. Bij Landheeren Makelaardij weten wij wat een goede vraagprijs is. Wij geven u een schatting van de prijs die u voor uw woning kunt vragen

Makelaar in Apeldoorn

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.

  • Zorg dat de woning er tijdens de bezichtiging fraai en neutraal uitziet. Een woning met veel verschillende felle kleuren op de muur doet anders aan dan een woning die rust uitstraalt. Kijk eens in winkels hoe zij hun spullen aanprijzen. Zo moet u dat ook doen. Wanneer u niet precies weet hoe u dat het beste kunt doen, dan is het inschakelen van een verkoop styliste geen overbodige luxe. Onze verkoop styliste helpt u grag uw huis verkoop klaar te maken.

Snel huis verkopen

  • Neem een makelaar die altijd voor een mogelijke koper klaar staat. Bij Landheeren Makelaardij heeft de koper de mogelijkheid iedere dag van de week de woning te kunnen bezichtigen. Ook zijn wij als makelaar in Apeldoorn bereid om de bezichtiging in het weekeinde te laten plaatsvinden of in het begin van de avond.
  • Het is belangrijk dat de presentatie van uw woning optimaal is. Goede advertenties en foto’s moeten een mogelijke koper over de streep trekken. Bij Landheeren Makelaardij zorgen wij voor een internet presentatie op het landelijk NVM netwerk, facebook, Funda en overige woningsites.
  • Zorg ervoor dat tijdens de bezichtiging uw huis er verzorgt uitziet. Een bosje bloemen op tafel doet soms wonderen. Hiermee creëert u een huiselijke sfeer waarmee de woonbeleving van de woning wordt vergroot.
  • Doe mee aan de open-huizen-dag. Dat kan een extra stimulans zijn voor de verkoop van uw huis.

Advies nodig?

Heeft u hulp nodig bij het verkopen van uw woning? Dan zijn wij uw makelaar in Apeldoorn. Bij ons kiest u voor creativiteit en kwaliteit. Met onze vakkennis, jarenlange ervaring en moderne marktbenadering nemen wij uw zorgen rondom de verkoop van uw woning uit handen.

Kantoor en postadres:

Landheeren Makelaardij

Zomeroord 32
7361 GL Beekbergen

Locatie Apeldoorn:

Landheeren Makelaardij

Frisolaan 50
7316 DD Apeldoorn

Deventer vergaderlocatie:

Landheeren Makelaardij

Bergstraat 48
7411 ET Deventer

Contact
E-mail: info@landheeren.nl
Telefoon Apeldoorn: 085 - 40 16 536
Telefoon Beekbergen: 055 - 542 4201
Ingrid: 06 - 53 25 23 78
Gonda: 06 - 38 60 22 08
Twitter Facebook LinkedIn Pinterest

NVM    Funda    Vastgoedcert    NWWI    eha