Huis verkopen Apeldoorn

VERKOPEN

Ontdek het geheim van het beste verkoopresultaat.

KOPEN

Huis verkopen? Landheeren Makelaardij

Wilt u uw huis verkopen? Daar komt meer bij kijken dan een heerlijke appeltaart bakken en een netjes opgeruimd huis. Bij de verkoop van een huis spelen veel aandachtspunten, die een grote financiële impact kunnen hebben. Het is verstandig hiervoor een makelaar in te schakelen en daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Wij behartigen uw persoonlijke wensen en voorzien u van vakkundig advies. Heeft u interesse, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Landheeren Makelaardij: uw verkoopmakelaar

Landheeren Makelaardij in Apeldoorn en Beekbergen is de specialist voor woningen met karakter of een bijzondere architectuur. Bij ons kiest u voor creativiteit en kwaliteit. Met onze vakkennis en jarenlange ervaring met een moderne marktbenadering kunnen wij uw zorgen rondom het verkopen van uw woning uit handen nemen. Vanuit ons thema ‘Leef, Woon & Geniet’ vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper.

Hierbij zorgen wij dat uw woonomgeving en de verschillende aspecten in uw woning een aantrekkelijke combinatie zijn die het gevoel van thuiskomen naar boven brengt bij de koper. In tegenstelling tot andere makelaars werken wij dan ook vanuit het perspectief van de koper. Door middel van moderne technieken, professionele materialen, duidelijke afspraken en vooral met een hart voor u en uw woning zorgen wij voor het beste resultaat.

Huis verkopen Apeldoorn: het verkoopproces

Wilt u uw huis verkopen bij ons? Wij bereiden het plan van aanpak zorgvuldig voor u voor. De verkoopopdracht wordt vastgelegd op basis van een samenwerking met u als opdrachtgever. Vervolgens doorlopen wij samen met u de volgende stappen:

  1. De voorbereidende fase
  2. Het verkooptraject
Header2

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.

Fase 1: De voorbereidende fase

In de eerste fase van het verkoopproces van uw woning zullen wij met u het plan van aanpak voor de verkoop en presentatie van uw woning doorspreken.

 

Vraagprijs bepalen
De eerste belangrijke stap bij het verkopen van uw huis is het vaststellen van een goede vraagprijs. Om er voor te zorgen dat er een realistische vraagprijs tot stand komt, komen wij dit graag bespreken tijdens een bezoek aan uw huis.

Hierbij besteden wij aandacht aan wettelijk verplichte kennisgegevens, mogelijkheden voor aanbouw/verbouw en wordt er een uitvoerige rapportage gemaakt over uw woning, het perceel en de mogelijkheden. Met al deze informatie adviseren wij u over een realistische vraagprijs.

 

Het publiciteitsplan
Vervolgens is voor de verkoop van een huis ook goede marketing nodig. Uw woning zal worden aangemeld bij alle NVM makelaars in Apeldoorn en omgeving. Tevens zorgen wij voor een internetpresentatie bij het landelijk NVM netwerk, Facebook, Funda en overige woningsites. Voor deze internetpresentatie zullen wij een sfeervolle en professionele fotoreportage van uw woning maken.

Een luxe brochure met een uitgebreide omschrijving van uw huis gebaseerd op Leef, Woon & Geniet in en rondom uw woning wordt daarnaast ook ingezet om de woonbeleving van uw huis te vergroten. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan sfeer en omgeving zodat geïnteresseerden een duidelijk en volledig beeld van uw woning krijgen.

Te koop - verkocht

De woning verkoop gereed maken
Van u vragen wij uw woning zo netjes mogelijk te maken. Het is belangrijk dat geïnteresseerden het gevoel hebben dat de woning toegankelijk is en prettig is om in te wonen. Zo is het belangrijk kleine mankementen aan het huis onder handen te nemen. Tevens kunnen wij u tips geven zodat door middel van kleine aanpassingen uw woning verkoopklaar kan worden gemaakt.

Fase 2: Het verkooptraject
In de tweede fase van het verkoopproces zorgen wij voor de bezichtigingen, onderhandelingen en ondertekening van de koopakte.

 

De bezichtiging
Wanneer potentiële kopers zich hebben gemeld is de volgende stap het inplannen van een bezichtiging. Wij coördineren en begeleiden de bezichtigingen voor u. Samen met u gaan we in overleg met de potentiële kopers en stellen we een tijdstip vast. Door de bezichtiging kunnen wij goed achterhalen waarom de potentiële koper geïnteresseerd is in uw woning en waar nog onduidelijkheden zijn.

Deze informatie is essentieel voor de strategie die wij gebruiken in de onderhandelingen. Wij streven ernaar dat de koper hoe dan ook met een goed gevoel uw woning verlaat.

 

De onderhandelingen
Voor de onderhandelingen over de verkoop van uw huis kunt u vertrouwen op onze vakkennis en ervaring. Samen met u bespreken wij de onderhandeltactiek die wordt aangenomen om tot de beste deal te komen. Hiermee proberen wij bijvoorbeeld onduidelijkheden te voorkomen die kunnen ontstaan wanneer er meerdere geïnteresseerden zijn. Tevens helpen wij,  wanneer u tot verkoop bent over gegaan,  bij het maken van een afspraak over de datum van oplevering.

 

De ondertekening van de koopakte
De NVM koopakte wordt door ons opgesteld op het moment dat wij samen met u en de koper overeenstemming hebben bereikt over de verkoopprijs. De afspraken die tijdens de onderhandeling gemaakt zijn leggen wij schriftelijk vast en lichten wij mondeling toe bij de ondertekening van de koopakte. Op deze manier dragen wij zorg voor een spoedige ondertekening van de akte door de koper(s).

Wanneer de handtekening gezet is, is de koopovereenkomst gesloten. Wettelijk gezien heeft de koper vanaf dit moment nog drie dagen bedenktijd. Wij houden toezicht op het verloop van de wettelijke bedenktijd en overige ontbindende voorwaarden.

 

De notaris
Wanneer u de leveringsakte heeft ondertekend gaat deze samen met alle relevante documenten, die wij voor u voorbereiden, naar de notaris. Bij de notaris vertegenwoordigen wij uw belangen op de datum van eigendomsoverdracht.

Bij ondertekening van de koopakte en wanneer deze is ingeschreven bij het Kadaster bent u officieel geen eigenaar meer van uw huis. De koper betaalt op het afgesproken tijdstip de koopsom. De notaris zorgt voor de verdere afwerking van de zakelijke lasten en de verkoop is rond.

Succesvol uw huis verkopen in Apeldoorn

Met dit specifieke stappenplan maken wij, samen met u, onze slogan Leef, Woon & Geniet tastbaar bij de verkoop van uw woning. Bent u enthousiast en geïnspireerd geraakt? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn graag uw specialist.

Apeldoorn

Makelaar Apeldoorn

Maak kennis met onze diensten:

> Huis kopen

> Makelaar

> Aankoopmakelaar

> Apeldoorn Noord

> Apeldoorn Oost

> Apeldoorn West 

> Apeldoorn Zuid

Beekbergen
Veluwe