Huis te koop in Apeldoorn

Wilt u uw huis te koop aanbieden in Apeldoorn? Landheeren Makelaardij helpt u daar graag bij! Bij ons is uw woning er niet één uit velen. Wij zijn een makelaar gespecialiseerd in woningen met karakter of een bijzondere architectuur. Mensen die op zoek zijn naar een bijzondere woning nemen een kijkje op onze website en gaan met Landheeren Makelaardij op zoek naar een woning die te koop staat in Apeldoorn. Ontdek hoe wij uw huis te koop zetten in Apeldoorn en welke visie wij op verkoop hebben.

Een unieke visie op woningverkoop

Landheeren Makelaardij heeft een andere visie op woningverkoop dan de meeste makelaars. Wij bekijken de verkoop vanuit het kopers perspectief met ons motto: ‘Leef, Woon en Geniet!’ Waarom wij dat doen? Iedere koper die zoekt naar een woning met karakter, zoekt tevens naar een bepaalde woonbeleving. Wie daar waarde aan hecht, kijkt verder dan het aantal kamers in huis, dat ligbad en de ruime tuin. Het totaalplaatje en het gevoel bij de woning moet kloppen. Alles telt mee voor optimaal woonplezier en deze mensen willen zich meteen thuis voelen in de woning. Die woonbeleving nemen wij mee in ons verkooptraject van uw woning. Zo brengen wij de beleving die u heeft gehad in de woning over op potentiële kopers.

Hoe bieden we uw woning te koop aan in Apeldoorn?

Op een persoonlijke en betrokken wijze gaan we samen met u zorgen dat uw woning succesvol te koop staat in Apeldoorn. Wij richten ons altijd op de unieke woonbeleving in en rondom de woningen. Als specialist voor woningen met karakter of een bijzondere architectuur richten we ons naast de bouwkundige aspecten ook specifiek op woonmogelijkheden, uitstraling en sfeer. Wij gaan voor dat totaalplaatje tijdens de verkoop van woningen.

Bij Landheeren Makelaardij zet u uw huis te koop in Apeldoorn als u gaat voor kwaliteit en het overbrengen van een totaalbeleving. Daarnaast mag u van ons het volgende verwachten:

  • Enthousiasme en een persoonlijke aanpak
  • Gedrevenheid door passie
  • Woonbeleving staat centraal
  • Bereikbaar tijdens kantooruren en daarbuiten
  • Een hoge betrokkenheid
  • Wij gaan voor de beste koper, niet de eerste koper

Direct uw huis in de verkoop zetten

Wilt u heel graag zo snel mogelijk uw huis te koop in Apeldoorn aanbieden? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat alle kwaliteiten van uw woning zo goed mogelijk tot hun recht komen online. Indien u vervolgens geïnteresseerden in uw woning over de vloer krijgt voor een bezichtiging, is het onze strategie om u daar ook bij aanwezig te laten zijn. Als bewoner kent u de functionaliteiten en kwaliteiten van uw woning. Om potentiële verkopers een juiste beleving van de woning te geven, komt u als bewoner(s) aanduiden hoe het huis aanvoelt.

Bel met Ingrid of Gonda en zet uw huis te koop in Apeldoorn met onze hulp, wij komen graag bij u langs! U kunt contact met ons opnemen voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Kantoor en postadres:

Landheeren Makelaardij

Zomeroord 32
7361 GL Beekbergen

Locatie Apeldoorn:

Landheeren Makelaardij

Frisolaan 50
7316 DD Apeldoorn

Deventer vergaderlocatie:

Landheeren Makelaardij

Bergstraat 48
7411 ET Deventer

Contact
E-mail: info@landheeren.nl
Telefoon Apeldoorn: 085 - 40 16 536
Telefoon Beekbergen: 055 - 542 4201
Ingrid: 06 - 53 25 23 78
Gonda: 06 - 38 60 22 08
Twitter Facebook LinkedIn Pinterest

NVM    Funda    Vastgoedcert    NWWI    eha