Hypotheek advies

hypotheekadviseur

Wilt u verhuizen en bent u op zoek naar een hypotheek voor uw woning? Dan kunt u allereerst advies inwinnen bij de hypotheekadviseur. Nadat duidelijk is geworden wat u kunt besteden, gaan wij samen met u op zoek naar uw droomwoning.

De hypotheekadviseur

Indien u een beroep doet op onze hypotheekadviseur, maakt hij een persoonlijk overzicht met daarin de financiële situatie, woonwensen en toekomstplannen. De adviseur maakt inzichtelijk wat de financiële risico’s voor u zijn en geeft daarover advies. Hieruit volgt een persoonlijk financieel advies.

Op zoek naar een nieuwe woning?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet focussen wij ons op de woonbeleving in- en rondom een woning en vinden wij samen uw nieuwe droomhuis. Neem contact op voor meer informatie.

Makelaar in Apeldoorn

Het kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek voor een hypotheekadvies is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens het gesprek maakt u uw plannen kenbaar aan de hypotheekadviseur. De hypotheekadviseur maakt een inschatting wat hij voor u kan betekenen en wat daarvoor de kosten worden. Het kan zijn dat u een hypotheek nodig heeft voor de aankoop van een eerste huis of een volgend koophuis. Ook kan het zijn dat u zou willen besparen op uw bestaande hypotheek met bijvoorbeeld rentebemiddeling.

Controle

Na het gesprek is het mogelijk er achter te komen of de hypotheekadviseur zijn werk goed heeft gedaan. Dat kunt u controleren door de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur in te vullen. Dit is een online vragenlijst. Door deze in te vullen gaat u na of de hypotheekadviseur alle onderdelen aan bod heeft laten komen. Na het invullen van de lijst ontvangt u gratis een adviesrapport en een rapportcijfer.

Hypotheek

Wanneer u al wat meer weet over de mogelijkheden van de hypotheekvorm en de rentevaste periode die u wilt hebben, kunt u hypotheken vergelijken. Heeft u de juiste gevonden? Dan kunt u in contact komen met deze hypotheekverstrekker en laten uitrekenen wat u maximaal aan hypotheek kunt krijgen.

De woning

Omdat u nu weet wat u kunt besteden voor de aankoop van een nieuwe woning, kunt u vervolgens naar een huis gaan zoeken. Dan kunt u bij Landheeren Makelaardij terecht. Wij begeleiden u bij de koop van de woning en voorzien u van deskundig advies.

Advies nodig?

Wilt u deskundige hulp bij de aankoop van uw droomwoning? Wij zijn graag uw specialist. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring vinden wij samen uw droomwoning. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kantoor en postadres:

Landheeren Makelaardij

Zomeroord 32
7361 GL Beekbergen

Locatie Apeldoorn:

Landheeren Makelaardij

Frisolaan 50
7316 DD Apeldoorn

Deventer vergaderlocatie:

Landheeren Makelaardij

Bergstraat 48
7411 ET Deventer

Contact
E-mail: info@landheeren.nl
Telefoon Apeldoorn: 085 - 40 16 536
Telefoon Beekbergen: 055 - 542 4201
Ingrid: 06 - 53 25 23 78
Gonda: 06 - 38 60 22 08
Twitter Facebook LinkedIn Pinterest

NVM    Funda    Vastgoedcert    NWWI    eha