Hypotheek advies

Wilt u verhuizen en bent u op zoek naar een hypotheek voor uw woning? Dan kunt u allereerst advies inwinnen bij de hypotheekadviseur. Nadat duidelijk is geworden wat u kunt besteden, gaan wij samen met u op zoek naar uw droomwoning.

De hypotheekadviseur

Indien u een beroep doet op onze hypotheekadviseur, maakt hij een persoonlijk overzicht met daarin de financiële situatie, woonwensen en toekomstplannen. De adviseur maakt inzichtelijk wat de financiële risico’s voor u zijn en geeft daarover advies. Hieruit volgt een persoonlijk financieel advies.

Op zoek naar een nieuwe woning?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet focussen wij ons op de woonbeleving in- en rondom een woning en vinden wij samen uw nieuwe droomhuis. Neem contact op voor meer informatie.


MEER INFORMATIE

Het kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek voor een hypotheekadvies is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens het gesprek maakt u uw plannen kenbaar aan de hypotheekadviseur. De hypotheekadviseur maakt een inschatting wat hij voor u kan betekenen en wat daarvoor de kosten worden. Het kan zijn dat u een hypotheek nodig heeft voor de aankoop van een eerste huis of een volgend koophuis. Ook kan het zijn dat u zou willen besparen op uw bestaande hypotheek met bijvoorbeeld rentebemiddeling.

Controle

Na het gesprek is het mogelijk er achter te komen of de hypotheekadviseur zijn werk goed heeft gedaan. Dat kunt u controleren door de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur in te vullen. Dit is een online vragenlijst. Door deze in te vullen gaat u na of de hypotheekadviseur alle onderdelen aan bod heeft laten komen. Na het invullen van de lijst ontvangt u gratis een adviesrapport en een rapportcijfer.

Hypotheek

Wanneer u al wat meer weet over de mogelijkheden van de hypotheekvorm en de rentevaste periode die u wilt hebben, kunt u hypotheken vergelijken. Heeft u de juiste gevonden? Dan kunt u in contact komen met deze hypotheekverstrekker en laten uitrekenen wat u maximaal aan hypotheek kunt krijgen.

De woning

Omdat u nu weet wat u kunt besteden voor de aankoop van een nieuwe woning, kunt u vervolgens naar een huis gaan zoeken. Dan kunt u bij Landheeren Makelaardij terecht. Wij begeleiden u bij de koop van de woning en voorzien u van deskundig advies.   

Specialisten_Landheeren

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.