Op zoek naar het huis van uw dromen? 

Iedereen heeft zo zijn of haar dromen over de ideale woning. En dat mag. En hoe leuk is het als deze droom ook daadwerkelijk uitkomt? Bij Landheeren Makelaardij helpen wij u deze droom te verwezenlijken. Door onze focus op woonbeleving vinden wij samen met u uw droomwoning. 

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.


HUIS VERKOPEN

Op zoek naar uw droomwoning

Bent u op zoek naar een droomhuis? Bedenk dan eerst wat voor u belangrijk is. Hecht u waarde aan de omgeving, het aantal kamers of juist de ligging van de tuin? Bent u bereidt wel of niet te klussen in uw nieuwe woning? Zet dit eerst voor uzelf op een rijtje. Het liefst in de volgorde van meest belangrijk naar minst belangrijk. Want wellicht zijn er wel concessies die u wilt doen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk is het altijd leuk om eerst zelf op het internet te zoeken ter oriëntatie. Zoals Funda. Maar uiteindelijk is het toch belangrijk om ook een gevoel bij een huis te krijgen. En een afspraak voor een bezichtiging van een woning is zo gemaakt. Hebt u een mooie woning gezien en wilt u een afspraak voor een bezichtiging maken? Neem dan contact met ons op. Als aankoopmakelaar in Apeldoorn begeleiden wij u in het koopproces. We bekijken samen met u de woning, adviseren u en doen eventuele onderhandelingen met de makelaar. Dit neemt u een hoop werk uit handen en u weet zeker dat dit op een eerlijke manier en volgens de regels gebeurt.

Plannen maken

Wanneer u het huis koopt is een gedeelte van uw droom al uitgekomen, leuk! Maar wat maakt een huis tot uw droomhuis? Misschien vindt u het leuk om een animatie te laten maken met daarin een andere opstelling van de keuken? Of wilt u een styliste inzetten om die prachtige slaapkamer te realiseren?  Of overweegt u een overdekt terras in de tuin aan te leggen? Het kan allemaal. Het is tenslotte uw droom om in een droomhuis te wonen. En dromen zijn er om verwezenlijkt te worden.       

Specialisten_Landheeren

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.