Exclusieve makelaar? Maak kennis met Landheeren

Heeft u een exclusieve woning die u in de verkoop wilt doen? Dan heeft u eveneens een exclusieve makelaar nodig die begrijpt wat uw woning te bieden heeft en wat de woning zo bijzonder maakt. Landheeren Makelaardij is gespecialiseerd in woningen met een bijzondere architectuur en woningen met karakter.

Wij zijn een exclusieve makelaar die weet hoe het gevoel van uw woning op potentiële kopers overgebracht kan worden. Wij staan dan ook bekend op onze unieke kijk op het verkoopproces. Als u nog een exclusieve makelaar zoekt voor de verkoop van uw woning, dan bent u bij ons aan het goede adres!

Onze verkoopstrategie

Wij bekijken de verkoop vanuit het kopers perspectief met ons motto: ‘Leef, Woon en Geniet!’ Waarom wij dat doen? Als de kopers een huis willen kopen dan hechten ze veel waarde aan de woonbeleving van een huis.

Een woning kan wel exact aan het aantal kamers voldoen, een badkamer hebben die aan de wensen voldoet en een groot tuinoppervlak hebben, maar uiteindelijk gaat het om het totaalplaatje. De omgeving, de afwerking van de woning, het gevoel dat de woning geeft, alles telt mee voor optimaal woonplezier. Die woonbeleving nemen wij mee in ons verkooptraject van uw woning.

Een netwerk van professie

Bent u zelf (ook) op zoek naar een luxueuze woning uit het hogere segment? Dan bent u bij ons als exclusieve makelaar aan het juiste adres. Op een persoonlijke en betrokken wijze gaan we samen met u op zoek naar uw droomhuis, een huis dat volledig aansluit bij uw woonwensen.

Wij richten ons altijd op de unieke woonbeleving in en rondom de woningen. Als specialist voor woningen met karakter of een bijzondere architectuur richten we ons naast de bouwkundige aspecten ook specifiek op uitstraling, sfeer en woonmogelijkheden. Dankzij onze professie en passie weten we voor iedere cliënt de perfecte woning te vinden.

Daarnaast willen we voor iedereen graag de woonbeleving in en rondom het huis vergroten. Daarom werkt Landheeren Makelaardij samen met specialistische partners zoals een interieurontwerpster, meubelmaker, hypotheekadviseur en een advocaat.

De diensten die ons netwerk u kan bieden, zijn bedoeld om u te inspireren, te enthousiasmeren en te motiveren om uw woondromen waar te maken. Bij ons kiest u voor creativiteit en kwaliteit in wonen.

Contact opnemen

Wilt u ook al uw woonwensen waarmaken of graag uw eigen woning laten verkopen via een makelaar die begrijpt wat de unieke en bijzondere kenmerken van uw woning zijn vanuit het perspectief van potentiële kopers? Neem dan gerust contact op met ons als exclusieve makelaar voor het hogere segment. U kunt bellen met Ingrid of Gonda en direct een vrijblijvend gesprek inplannen.

Header2

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.