Makelaar Beekbergen? Landheeren Makelaardij

Bent u opzoek naar een nieuwe droomwoning? Of zoekt u de geschikte koper voor de woning waar u met liefde heeft gewoond? Het kopen of verkopen van een woning is een moeilijke beslissing waarbij u weloverwogen keuzes moet maken.

Deskundig advies helpt u de juiste keuze te maken. Wij bij Landheeren Makelaardij begeleiden u dan ook graag bij de koop of verkoop van een woning.

Makelaar Beekbergen met een ander perspectief

Landheeren makelaardij is gevestigd in Beekbergen en Apeldoorn. Wij onderscheiden ons door de verkoop van uw woning vanuit een ander perspectief te bekijken. Met het motto: “Leef, woon en geniet!” focussen wij ons als makelaar in Beekbergen vooral op de woonbeleving van uw woning.

Voor ons is een woning meer dan alleen bakstenen en cement. Een woning is voor ons een plek waar mensen zich thuis voelen na een lange dag werken, vrienden en familie uitnodigen en waar kinderen veilig en vertrouwd kunnen opgroeien.

Rationele zaken combineren wij met emotie. Door de mogelijkheden van uw woning te laten zien aan potentiële kopers brengen wij de koper met u samen en zorgen wij voor het beste resultaat. Wij noemen dit dan ook het perspectief van de koper.

Levensgenieters

Als makelaar in Beekbergen werken wij met ons motto:
Leef, Woon & Geniet!” graag met én voor levensgenieters die zoeken naar optimaal woongenot in woningen met karakter of een bijzondere architectuur. Met het nastreven van een persoonlijke en altijd positieve benadering maken wij verbinding met onze cliënten en maken wij het verkopen van uw woning leuker, warmer en gezelliger.

Bent u op zoek naar een woning waar uw hart van gaat smelten of vind u graag kopers voor uw woning waar u met liefde heeft gewoond? Wij helpen u graag bij het vinden van een nieuwe woning of vinden als aankoopmakelaar graag voor u de geschikte koper. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend en oriënterend gesprek.

Advies nodig?

Wilt u graag deskundig advies bij het verkopen van uw woning?
Landheeren makelaardij is graag uw specialist. Met onze vakkennis, jarenlange ervaring en moderne marktbenadering nemen wij alle zorgen rondom de verkoop van uw woning uit handen. Wij vinden samen de geschikte koper die net zo warm loopt van uw woning als u.

Bij ons kiest u voor kwaliteit maar ook creativiteit. Als makelaar in Beekbergen bewandelen andere paden dan u van een makelaar gewend bent. Bij ons staat woonbeleving bij de verkoop van uw woning centraal.


CONTACT OPNEMEN

Verkoopproces

Bij het verkopen van uw woning bereiden wij zorgvuldig een plan van aanpak voor u voor en doorlopen wij samen stapsgewijs het verkoopproces.  Allereerst maken wij een uitvoerige reportage van uw woning om vervolgens een realistische vraagprijs vast te stellen.

Uw woning brengen wij hierna niet direct op de markt. Wij besteden eerst nog uitgebreid aandacht aan de woonbeleving voor een optimaal woongenot. Als makelaar in Beekbergen zijn wij gespecialiseerd in het bijzondere karakter en de mogelijkheden van uw woning. Als wij een potentiële koper rondleiden willen wij dat hij zich meteen net zo thuis voelt als u de afgelopen jaren.

Wij streven ernaar dat potentiële kopers bij het bezichtigen van uw woning een voorstelling heeft van hoe hij kerst viert bij de openhaard, geniet van de avond zon in de tuin of heerlijk uitrust op de bank. De uitdaging ligt voor ons dan ook om de nadruk te leggen op welke mogelijkheden uw woning biedt voor de toekomst en niet op wat de woning voor u heeft betekend. Dit bereiken we door middel van verkoopstyling en een fotoreportage van uw woning.

Op deze manier werken we met de pluspunten en kansen en inspireren wij de koper vanuit woonbeleving. Inspiratie is dan ook voor ons het sleutelwoord.

Verkooptraject

Wanneer de voorbereidende fase is afgerond coördineren en begeleiden wij, als uw makelaar in Beekbergen, de bezichtigingen van uw woning. De bezichtiging is voor ons een goede manier te achterhalen waarom potentiële kopers geïnteresseerd zijn in uw woning en waar nog enige onduidelijkheid heerst. Deze informatie is voor ons zinvol voor de onderhandelingsstrategie verder in het verkoopproces.

Voor de onderhandelingen kunt u vertrouwen op onze vakkennis en ervaring. We bespreken met u de onderhandeltactiek om zo voor u tot de beste deal te komen.

Ook behartigen wij uw belangen bij het sluiten van de koopovereenkomst in inschrijven bij het Kadaster. Onderhandelingen leggen wij schriftelijk vast en lichten deze mondeling toe bij de ondertekening van de verkoopakte.

Hiermee dragen wij zorg voor een soepele en spoedige ondertekening van de akte. Teven begeleiden wij u bij de eigendomsoverdracht bij de notaris. De notaris zorgt voor u voor de verdere afwerking van de zakelijke lasten.

Succesvol uw huis verkopen?

Bent u enthousiast en geïnspireerd geraakt? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn graag uw specialist.

Team-landheeren

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.