Huis verkopen Beekbergen

Bent u op zoek naar een makelaar die uw huis verkoopt? In Beekbergen verkoopt u uw huis met Landheeren Makelaardij. Het verkopen van uw huis kunt u aan ons overlaten.

Wat mag u verwachten van ons verkoopplan?

  • Professionele foto’s
  • Online publiciteit
  • Sterke verkooptekst
  • Realistische weergave
  • Focus op Woonbeleving

Ontzorgen

Een huis verkopen in Beekbergen neemt over het algemeen veel tijd in beslag. Wij nemen graag uw werkzaamheden en zorgen rondom het verkopen van uw woning uit handen. We bepalen de vraagprijs van uw woning, stellen een publiciteitsplan op  en maken uw woning verkoop gereed met behulp van onze verkoopstyliste.

Door onze kennis van de lokale markt kunnen wij u goed voorzien van deskundig advies en weten wij naar wat voor soorten woningen er gevraagd wordt. Op basis hiervan bepalen wij hoe we uw woning aanbieden op de markt. Kortom, met ons team van specialisten vinden wij de geschikte koper voor uw woning.

Verkoopplan

De verkoop van een huis vindt in de meeste gevallen plaats in de
eerste drie maanden waarin uw woning in de verkoop staat. Daarom plaatsen wij meteen, bij het in de verkoop gaan van uw woning, uw huis op Funda. Veel potentiële kopers beginnen hun zoektocht op deze website. Online marketing is dan ook een belangrijk onderdeel van ons publiciteitsplan.

Vaak zoeken mensen nadat ze op Funda zijn geweest door op internet en bezoeken andere woningwebsites. Daarom geven wij uw woning ook op andere woningwebsite weer. Bijvoorbeeld op het landelijk NVM netwerk. Een sterke verkooptekst koppelen wij aan  de online weergave van uw woning.

Daarnaast maakt onze fotograaf het compleet met professionele foto’s. Dit zorgt voor een realistische weergave van uw woning. Door ons te focussen op de woonbeleving van de woning vinden wij voor u de geschikte koper.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij zijn specialist in woningen met karakter of bijzonder architectuur. Wij helpen u graag bij het kopen of verkopen van een woning.

Huis verkopen in Beekbergen

Wilt u graag uw huis verkopen in Beekbergen via Landheeren Makelaardij? Wij zijn graag uw specialist. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN

Team-landheeren

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.