Makelaardij Apeldoorn

VERKOPEN

Ontdek het geheim van het beste verkoopresultaat.

KOPEN
leef-woon-geniet

Kies de specialist: makelaardij in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een ervaren Makelaar in Apeldoorn, omdat u uw huis wilt verkopen? Daar komt meer bij kijken dan een heerlijke appeltaart bakken en uw huis netjes opruimen.

Bij de verkoop van een huis spelen vele factoren een rol voor een potentiële koper. Landheeren is de makelaardij in Apeldoorn die daar als de beste raad mee weet. Wij benaderen de verkoop van een woning namelijk vanuit het perspectief van de koper. Dat is onze kracht en deze strategie werkt.

Wilt u de verkoopt van uw woning slim aanpakken en zoekt u hiervoor nog een makelaardij in Apeldoorn? Neem dan gerust contact op met Landheeren Makelaardij.

Het verkopen van uw huis kunt u aan ons overlaten. Wat mag u verwachten van ons verkoopplan?

  • Professionele foto’s
  • Online publiciteit
  • Sterke verkooptekst
  • Realistische weergave
  • Focus op Woonbeleving

Wat maakt ons als Makelaar zo bijzonder?

Landheeren Makelaardij focust bij de verkoop van woningen op de woonbeleving. Uw thuis is het hart van uw leven. De woning waarin u jarenlang gewoond heeft, is inmiddels een plek vol emoties, sfeer en hoogstwaarschijnlijk ook woonplezier. Het is nu echter misschien gewoon tijd voor iets anders. U bent op zoek naar meer ruimte of juist naar minder ruimte. Het huis waarin u woont is veelal passend bij de fase van uw leven. Misschien dat de verkoop van uw woning u redelijk zwaar valt, maar door onze persoonlijke benadering en de verbinding die wij zoeken met onze cliënten, wordt de verkoop van uw woning leuker en persoonlijker.

Hoe wij de verkoop van uw woning persoonlijker en aantrekkelijker maken? Door de focus op de woonbeleving te leggen als wij naar een woning kijken.

Landheeren Makelaardij brengt verkopers en kopers bij elkaar door te laten zien wat de mogelijkheden van een woning zijn. Dat noemen we het perspectief van de koper. Voor het optimaal overbrengen van de woonbeleving, combineren we rationele zaken met emotie. Ons motto is dan ook: ‘Leef, Woon en Geniet!’

Focus op de woonwensen van uw potentiële kopers

Iedereen heeft andere wensen en eisen in de zoektocht naar een woning en dat is maar goed ook. Wij helpen u potentiële kopers om al het goede voor hen in uw woning te zien.

De huidige positieve punten die voldoen aan hun wensen, maar evengoed de kansen en mogelijkheden die uw woning hen te bieden heeft. Wij laten potentiële kopers zien hoe ze in een woning al hun woonwensen kunnen realiseren.

Verkoopplan op maat

Huis verkopen Beekbergen
In de meeste gevallen vindt de verkoop van een huis plaats in de eerste drie maanden. Onze eerste stap is dan ook om uw huis op Funda te plaatsen, waar de meeste potentiële kopers te vinden zijn. Ook andere woningwebsites zullen hiervoor gebruikt worden.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Overweegt u om uw huis te verkopen? U kunt terecht bij Landheeren Makelaardij in Apeldoorn. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan door contact met ons op te nemen. Bel met Ingrid of Gonda en wij komen vervolgens graag bij u langs!

Gedreven door passie helpen we u om uw doel te bereiken en succesvol te verkopen (of kopen).

Team-landheeren

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.