Makelaar in Apeldoorn

VERKOPEN

Ontdek het geheim van het beste verkoopresultaat.

KOPEN
leef-woon-geniet

Uw makelaar in Apeldoorn

Bent u toe aan iets nieuws op woongebied in Apeldoorn? Ervaart u momenteel niet meer het woonplezier dat u eerst wel had in uw huidige woning? Of heeft u misschien nog niet het woongeluk ervaren waar u eigenlijk naar zoekt? Als makelaar in Apeldoorn helpen wij u graag met uw zoektocht naar dé woning voor u.

Iedereen heeft andere wensen en eisen en dat is maar goed ook. Wij helpen u om die ene unieke woning te vinden waarin u al uw woonwensen kunt waarmaken. Landheeren Makelaardij is specialist in woningen met karakter of een bijzondere architectuur.

Het kopen van een woning is een grote beslissing. Wij zijn er met deskundig advies, zodat u de goede keuze zult maken.

Een unieke visie op woningverkoop

Als makelaar in Apeldoorn is Landheeren Makelaardij onderscheidend in de visie op de verkoop van uw woning. Wij bekijken de verkoop vanuit het kopers perspectief met ons motto: ‘Leef, Woon en Geniet!’

Waarom wij dat doen? Als de kopers een huis willen kopen dan hechten ze veel waarde aan de woonbeleving van een huis. Een woning kan wel exact aan het aantal kamers voldoen, een badkamer hebben die aan de wensen voldoet en een groot tuinoppervlak hebben, maar uiteindelijk gaat het om het totaalplaatje.

De omgeving, de afwerking van de woning, het gevoel dat de woning geeft, alles telt mee voor optimaal woonplezier. Het is belangrijk dat u zich helemaal thuis voelt. Die woonbeleving nemen wij mee in ons verkooptraject van uw woning. Zo brengen wij de beleving die u heeft gehad in de woning over op potentiële kopers.

Landheeren Makelaardij is de makelaar in Apeldoorn die gaat voor kwaliteit en de totaalbeleving bij een woning. Daarnaast mag u van ons het volgende verwachten:

  • Een hoge betrokkenheid
  • Enthousiasme en een persoonlijke aanpak
  • Gedrevenheid door passie
  • Bereikbaar tijdens kantooruren en daarbuiten
  • Woonbeleving staat centraal
  • Wij gaan voor de beste koper, niet de eerste koper

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Wilt u uw huidige woning zo goed mogelijk verkopen door ook de woonbeleving duidelijk te delen met geïnteresseerden? Landheeren Makelaardij is dan voor u de makelaar in Apeldoorn die u deskundig helpt.

Met onze ervaring en kennis vinden wij uw koper. U kunt contact met ons opnemen voor een geheel vrijblijvend gesprek. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn en Beekbergen.

Team-landheeren

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.