Apeldoorn Makelaar

VERKOPEN

Ontdek het geheim van het beste verkoopresultaat.

KOPEN
leef-woon-geniet

In Apeldoorn een makelaar inschakelen?

U zoekt in Apeldoorn een makelaar die u kan helpen bij de verkoop van uw woning? Landheeren Makelaardij is gevestigd in Apeldoorn en kent de lokale markt uitstekend.

Als ervaren makelaar weten de specialisten van Landheeren Makelaardij dat er bij een goede kans op een spoedige en kwalitatieve verkoop meer komt kijken dan een opgeruimd huis en de geur van heerlijk versgebakken appeltaart.

Er spelen veel aandachtspunten die een grote financiële impact kunnen hebben. Daarom is het raadzaam een makelaar in te schakelen en daarvoor bent u bij ons aan het goede adres!

De optimale woonbeleving

Landheeren Makelaardij bestaat uit een team van specialisten en een netwerk met bijzondere diensten gericht op levensgenieters. Voor de verkoop van woningen richten wij ons in Apeldoorn als makelaar altijd op de unieke woonbeleving in en rondom de woningen.

Wij zijn gespecialiseerd in woningen met karakter of een bijzondere architectuur en richten ons naast de bouwkundige aspecten ook specifiek op uitstraling, sfeer en woonmogelijkheden. Dankzij onze professie en passie in en voor makelaardij weten we voor iedere cliënt de perfecte woning te vinden.

Wij behartigen uw persoonlijke belangen en voorzien u van vakkundig advies.

Om kopers een optimale woonbeleving te kunnen bieden, werkt Landheeren Makelaardij samen met specialistische partners die uw woonbeleving in- en rondom uw woning kunnen vergroten.

Denk aan een interieurontwerpster, meubelmaker, hypotheekadviseur en een advocaat. De diensten die ons netwerk u kunnen bieden zijn bedoeld om u te inspireren, te enthousiasmeren en te motiveren om uw woondromen waar te maken.

Bij ons kiest u voor creativiteit en kwaliteit in wonen. Heeft u interesse, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Fasen huis verkopen

Wij zijn al jaren actief in Apeldoorn als makelaar. We voorzien u graag van vakkundig advies en behartigen uw persoonlijke wensen tijdens de verkoop van uw woning. Het verkoopproces benaderen wij altijd vanuit het perspectief van de koper.

De eerste fase in ons verkoopproces is de voorbereidende fase waarin we de presentatie van uw woning voor de verkoop doorspreken. Tevens gaan we de vraagprijs bepalen en het publiciteitsplan opstellen.

Daarna start het verkooptraject. In deze tweede fase zorgen wij voor de bezichtigingen, onderhandelingen en ondertekening van de koopakte.

Kortom, wij zullen bij het gehele verkoopproces betrokken zijn en u zo goed als we kunnen helpen. Om u volledig van dienst te kunnen zijn in Apeldoorn als uw makelaar, zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar en betrokken.

Ook succesvol verkopen?

Voor de verkoop van uw woning in Apeldoorn ben u bij makelaar Landheeren aan het juiste adres.

Bel met Ingrid of Gonda om een vrijblijvende afspraak te maken, wij komen graag bij u langs! Gedreven door passie helpen we u om uw doel te bereiken en succesvol te kopen of verkopen.

Team-landheeren

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.