Apeldoorn West

VERKOPEN

Ontdek het geheim van het beste verkoopresultaat.

KOPEN
leef-woon-geniet

Ontdek Apeldoorn West

Apeldoorn West is een wijk van natuur, cultuur en recreatie. De wijk kenmerkt zich door het vele groen. Aan de rand van dit stadsgedeelte komt u terecht in de mooie bossen van de Veluwe. Dit gedeelte van Apeldoorn bestaat uit drie gebieden: Orden, Berg en Bos en de Sprengen. Deze gebieden zijn weer opgesplitst in zeven buurten. In dit artikel vertellen wij u meer over de wijk Apeldoorn West.

De Sprengen

De Sprengen is een wijk met veel mooie koopwoningen. Deze “juweeltjes” van woningen zijn zeer in trek bij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe droomwoning. Maar niet alleen de woningen zijn er aangenaam. Ook de omgeving is de moeite waard. Daarbij bevinden Paleis het Loo, de Apenheul en het natuurpark Berg en Bos zich in directe omgeving.

Orden

Orden ligt ten westen van het centrum en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De wijk bestaat voornamelijk uit rijtjeswoningen, flats en seniorenwoningen uit de jaren ’60. De woningen in Apeldoorn West zijn er niet alleen voor de verkoop. Ook wanneer u op zoek bent naar een huurwoning, kunt u in dit gedeelte van Apeldoorn terecht.

Berg en Bos

Berg en Bos is een prachtige villawijk op een voormalig landgoed. De naam van deze plek geeft al aan dat het gaat om een bosrijke omgeving. Aan de rand van de wijk is het mogelijk om uw dagelijkse sportrondje te doen, een mooie wandeling te maken of de hond uit te laten. Grote kans dat u een vos, eekhoorn of egel spot. Diverse soorten wandelroutes leiden u langs allerlei tuinen.

Denk hierbij aan de geurentuin, de vlindertuin en de bomentuin. In deze stijlvolle wijk zijn meer dan 2000 inwoners gevestigd. De huizen zijn ontworpen door de welbekende architecten Gerrit Rietveld, Wildschut en de Apeldoorners Henk en Chris Wegerif. Kenmerkend aan de wijk is de ruimte, de fenomenale bebossing en de ‘meanderende’ lanen.

Huis kopen in Apeldoorn West

Bent u enthousiast geraakt over de stad Apeldoorn? Of wilt u in een dorp nabij de stad Apeldoorn gaan wonen? Landheeren Makelaardij helpt u graag bij het vinden van uw nieuwe droomwoning. Neem vandaag nog contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Team-landheeren

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.