Apeldoorn Oost

VERKOPEN

Ontdek het geheim van het beste verkoopresultaat.

KOPEN
leef-woon-geniet

Ontdek Apeldoorn Oost

Apeldoorn Oost is een woonplek waar jonge en oude mensen, gezinnen, alleenstaande mensen en echtparen goed kunnen wonen. Niet alleen is het een mooie groene plek. Er is ook een veelvoud aan faciliteiten, waaronder winkels, zorginstellingen en scholen.

De wijk bestaat uit acht buurten. In het Noord Oosten vindt u de buurten Welgelegen, Osseveld en het Woudhuis. In het Zuid Oosten vindt u de buurten de Zonnehoeve, de Voorwaarts en het Bedrijventerrein Ecofactorij. In dit artikel leest u meer over deze buurten in Apeldoorn Oost.

Welgelegen

De buurt Welgelegen grenst aan de oost-kant van het Apeldoorns kanaal. De buurt is ingedeeld in drie gebieden: Welgelegen-Noord, Welgelegen-Midden en Welgelegen-Zuid.

De wijk heeft een gezondheidscentrum, meerdere parken, diverse kinderdagverblijven, basis- en middelbare scholen, verschillende supermarkten en diverse huisartsenpraktijken.

De meest voorkomende woningen in de buurt Welgelegen zijn eengezinswoningen, tussenwoningen, vrijstaande woningen, geschakelde woningen, maisonnettes, twee-onder-een-kaphuizen en portiekflats.

Osseveld

De buurt Osseveld ligt in het noordoosten van Apeldoorn Oost. Deze wijk bestaat uit twee gebieden: Osseveld-West en Osseveld- Oost. In Osseveld wonen voornamelijk gezinnen met oudere kinderen.

Dit deel van Apeldoorn Oost heeft een aantal voorzieningen, waaronder een winkelcentrum in het hart van de wijk, diverse basisscholen en middelbare scholen, verschillende kinderdagverblijven en een aantal supermarkten.

De meest voorkomende woningen in Osseveld zijn eengezinswoningen, vrijstaande woningen, hoekwoningen, twee – onder-een-kaphuizen, en tussenwoningen.

Woudhuis

Het Woudhuis bestaat uit verschillende buurten: Het Kasteel (centraal), De Buurt (westen), De Lage Landen (noorden), Houttuinen (oosten) en De Hoven (zuiden). Heeft u een gezin met jonge kinderen? Dan is het Woudhuis een prima plek om te gaan wonen.

De wijk is namelijk erg kindvriendelijk, wat het aantrekkelijk maakt voor jonge gezinnen. Het Woudhuis herkent u aan de moderne architectuur, de enorme veelzijdigheid aan soorten huizen en de milieuvriendelijke woningen. Veel van de huizen in Woudhuis zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Ook zijn er diverse huizen in Woudhuis uitgerust met zonnepanelen. In deze buurt vindt u voornamelijk vrijstaande woningen.

De Zonnehoeve & de Voorwaarts

De wijk Zonnehoeve bestaat uit een stukje bos met daarom heen veel weiland. Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning? In dit stukje van Apeldoorn zijn de afgelopen jaren een groot aantal nieuwbouw woningen gebouwd.

De Voorwaarts is een wijk die verschillende faciliteiten biedt voor
alle doelgroepen: sport, evenementen, shoppen en horeca. U bevindt zich hier dichtbij het  Omnisport Apeldoorn , de Americahal en de Intratuin.

Kortom, Apeldoorn Oost is een moderne wijk waar iedere leeftijdsgroep aangenaam kan wonen. De vele faciliteiten met de combinatie van verschillende woningtypen maken de wijk aantrekkelijk voor jong en oud.

Bent u enthousiast geraakt en wilt u meer informatie over het wonen in Apeldoorn Oost? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u meer over de mooie plekken in Apeldoorn Oost en helpen u bij het vinden van uw nieuwe droomwoning.

Huis kopen in Apeldoorn

Wilt u graag in Apeldoorn gaan wonen? Landheeren Makelaardij helpt u graag bij het vinden van uw nieuwe droomwoning. Neem vandaag nog contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Team-landheeren

Succesvol uw huis verkopen?

Vanuit ons thema Leef, Woon & Geniet vergroten wij de woonbeleving in- en rondom uw woning en vinden wij samen uw koper. Neem contact op voor meer informatie.